Jump to content
Annons

Newbe

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Newbe

  1. Jag har både den stora x32 an samt en rack x32 ! jag skulle inte använda aux till det! utan använda utgångarna ni har på bordet det ger er 3st separata stereomixar till iem & en main l/r. Behöver i mer iem mixar kan ni köpa till en s16 då får ni 8st utgångar till! ett helt annat alternativ är att skaffa er varsin p16 som är utbyggbart upp till 48 st p16 ! alltså 16 kanaler som ni kan ställa helt olika men alla delar samma kanaler.

  2. Änvänder den inte idag som ljudkort! Då jag behöver fler ingångar än vad den har men!tycker den är bra! Liksom "lite" av det mesta man beöver & inge fel på prerampen i den heller.

    Kör Dock bara en av bas Kanalerna genom den Numera! För gitarr använder jag nu mer axe & kempern! Men som helhet mycket bra.

  3. Yep!

    Inte dedikerade dock.

    Med andra ord, det finns ingen playknapp och jog wheel som du hittar på avsedda kontrollytor likt Nucleus etc.

    Behringer har oxå monitorkontrollenheten Killer!

    Heter P16 tror jag via ethernet.

    Ekstasis....

    Behringer, skit...?

    Behringer har ett väl känt rykte om sig att leverera smarta produkter.

    Har dessutom gjort så under väldigt lång tid.

    Initalt påbörjat projekt som skulle kapa priser ner till sin verkliga kostnad.

    Utvecklad till att bli en branchstandard långt över vad folk i allmänhet erkänner.

    Jäkla tönteri anser jag.

    Smart drag av Behringer att köpa upp företag som fallit på eget bedrägeri med tokhöga priser för prylar som inte kostar vatten att tillverka under rätt förutsättningar.

    Både Klark och Midas köptes.

    Avseende layout och design på Bejringers nya produkter så tycker jag att dom visar tydligt att dom är less på att folk ska behöva betala massa kulor för skit som inte är kompletta i sina leveranser.

    Jag ger all heder åt Behringer för vad de lyckats åstadkomma på bara ett år.

    Vilken energi i företaget!!

    Jösses!

    Piiiz!

    /Mojje

    Play & stop mm går att få dock inte jog!

    Kan vara hålla med! Var som sagt skeptisk i början till namnet behringer men gillar det jag har nu. P16 prylarna är kanon.

  4. Jag har nog förstått X32 mer som en dedikerad livemixer med möjlighet att kunna köra virtuell soundcheck i och med sina 32 kanaler in och ut via USB eller Firewire.

    Det går att styra DAW med den men finns inga egna knappar för detta på bordet.

    I detta hänseende så blir det en ganska omständig kontrollenhet för studion kan jag tycka men magisk i mitt jobb.

    Nyfiken på vad den nya M32 från Midas ska kunna leverera.

    Spännande tider!

    /Mojje

    du kan programmera knappar på bordet att göra det, det har jag gjort.
  5. Både på Behringers demos på tuben & andras går det att ställa ner! men inte på min dator! varför vet jag inte. (nån som vet?)

    Vad man kan göra är att muta tracken man har i rec läge i protools! då får man bara lyssningen direkt ifrån x32an utan latency (blir precis om om det vore live gig)medans man spelar in.

    Detta är ett sätt som jag har kommit på för att komma runt det hela! men vill självklart att det ska gå att ställa ner.

  6. Nej det är precis som du säger att man lär routa om det! där känns studio liven lättare! x32an är lite bökigare men! det känns som att behringer håller på att lösa en hel del saker i framtida uppdateringar.

    Innväntar både s16 & p16 för att testa att köra systemet fullt ut! ska spela in trummor ifrån ett annat hus 50m bort & köra alltihop via nätverks kabel Får jag allt att funka som visionen är så är det ett helt fantastisk system!

    Omständigt? ja allt är ju så nytt! men visst bli man snurrig i skallen av alla signaler hit & dit! men jag tror det kan bli kanon bara jag får ihop & fattar allt.

    • Gilla 1
  7. Jag har x32an & tycker att det känns ganska stabilt!det enda som jag märkt mot mitt andra kort (11rack) är att när jag har jag varit ifrån datrorn ett tag! så kan det hänga sig & jag lär starta om protools! som jag inte behöver med 11 racket.

    samnt en anna sak som jag inte fattar! iplayback engine kan jag inte ändra buffern som jag kan med 11racket från 128-1024 med x32an är det spikat på 512

    Jag valde x32 an för att det har motoriserade reglar samnt fler kanaler mm

  8. Ja då har hela lör gått utan att man kommer nån vart,har lyckas att få ut virveln & nått mer i bland på seperata kanaler i pt9 men nu ger jag upp.

    Kan nån vänlig själ endera länka till nån tube beskrivning eller beratta hur man gör?

    Tycker att dom låter bra men i ren frustration börjar jag leta efter andra allternativ, har superior sen förut men jagar nått nytt.

    är väl själva F... att det inte ska gå att änvännda sin prylar för surt innjobbade pengar 😠

    Tack på förhand

×
×
  • Skapa ny...