Jump to content
Annons

Newbe

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Jag har både den stora x32 an samt en rack x32 ! jag skulle inte använda aux till det! utan använda utgångarna ni har på bordet det ger er 3st separata stereomixar till iem & en main l/r. Behöver i mer iem mixar kan ni köpa till en s16 då får ni 8st utgångar till! ett helt annat alternativ är att skaffa er varsin p16 som är utbyggbart upp till 48 st p16 ! alltså 16 kanaler som ni kan ställa helt olika men alla delar samma kanaler.
  2. Änvänder den inte idag som ljudkort! Då jag behöver fler ingångar än vad den har men!tycker den är bra! Liksom "lite" av det mesta man beöver & inge fel på prerampen i den heller. Kör Dock bara en av bas Kanalerna genom den Numera! För gitarr använder jag nu mer axe & kempern! Men som helhet mycket bra.
  3. Newbe

    Behringer X32

    Play & stop mm går att få dock inte jog! Kan vara hålla med! Var som sagt skeptisk i början till namnet behringer men gillar det jag har nu. P16 prylarna är kanon.
  4. Newbe

    Behringer X32

    du kan programmera knappar på bordet att göra det, det har jag gjort.
  5. Newbe

    Behringer X32

    Har den +2st s16 & 5st p16 Är super nöjd. Var högst tveksam när säljaren började prata om denna "Behringer" mixer när jag jagade ljudkort men har fått backa....som sagt super nöjd.
  6. Newbe

    Pod HD vs Kemper

    Die Hard! vad är det du inte gillar med effekterna? nyfiken..
  7. Jag kan tipsa om behringers x32! Har det plus en s16 & 2st p16 & är mycket nöjd. (bygger ut med en s16 & minst 3 p16 till! När plånboken tillåter) Live trackade ett helt band med det i helgen.
  8. Ja nu har ju jag ingen förän till veckan men! Min erfarenhet oavsett vilken "rigg" jag har haft! För att feta upp den så har jag alltid tryckt in en eq nånstans i kedjan! analog rig som digital rig.
  9. Alternativ är allt bra att ha! därav min fundering men! Har hittills inte behövt det i live situationer med min axe fx utan alltid varit nöjd med att gå direkt. Beställde en utan steg idag!tokigt kanske!.. men pengarna ska räcka till allt man vill ha. Ser fram emot en leksak till veckan :-)
  10. Jo visst men!nu Råkar det vara så att jag gillar stereo delay! Lite svårt att få den grejen att bli lysande i en låda..
  11. Funderar på att skaffa en! Ni som har en! Skulle ni välja den med slutsteg eller inte! Om ni skulle köpa en idag? Blev lite besviken när det gick upp för mig att den var i mono.
  12. Nsl är väl deras svar på vcc 🙂
  13. Nej jag har inte kollat med dom än! jag har testat med både usb & firewire! ingen skillnad. Kan mycket väl vara nått fel på Asion! har du nått tips vad jag kan göra eller nån länk om det är nån slags uppdatering jag måste göra som inte har blivit gjord. Tacksam för hjälp.
  14. okey! men det är bara irriterande när jag ser att det går att ställa ner på demos men inte på mitt. Nån som vet vad det kan bero på?
  15. Både på Behringers demos på tuben & andras går det att ställa ner! men inte på min dator! varför vet jag inte. (nån som vet?) Vad man kan göra är att muta tracken man har i rec läge i protools! då får man bara lyssningen direkt ifrån x32an utan latency (blir precis om om det vore live gig)medans man spelar in. Detta är ett sätt som jag har kommit på för att komma runt det hela! men vill självklart att det ska gå att ställa ner.
×
×
  • Skapa ny...