Jump to content
Annons

Radar101music

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Radar101music

  1. Tackar!

    En del är mina. Just ideerna på soundcloud är extremt ofärdiga men kan jag nog inte påstå att proddandet är min starkaste sida.

    Kanske inte var tydlig nog i mitt första inlägg men tanken är att få ut låtarna till andra artister. Det är alltså inte jag som ska lanseras eller så 🙂

    Sitter på en del olika uppdrag som jag kan berätta mer om privat. Hör helst av er via gmail.

  2. Helt ensam i världen är jag faktiskt inte. Kan verka så när man postar på studioforum kanske 🙂

    är egentligen ganska rutinerad. Jobbat med ganska stora producenter, Telfon, Dj Frank E,Lasse Pilfinger och även Arnthor Birgisson. Varför lägger jag grejjer här då? Vill väl hitta lite nytt blod att jobba med. Allt är inte så superseriöst egentligen. är någon sugen på samarbete, hojta.

  3. Har inskaffat en Rupert Neve Designs 5015 Mic Pre/compressor till studion men har lite svårt att hitta rätt inställningar för sång. Kör med en Neumann TLM 170 R. Är inte speciellt teknisk så jag undrar om det någon på detta forum som sitter på denna preamp/compressor eller som åtminstånde har erfarenhet av den? Vilka inställningar fungerade bäst för sång i så fall? Är inte ute efter att komprimera helt då jag gärna lägger på lite efteråt. Sången består mest av Pop och det är enbart en sångare som kör i studion vilket borde göra det hela lite enklare. Är liksom inte ute efter att lära mig hela vetenskapen utan mest hitta nån standardinställning som jag sedan kan justera på lite.

    Har ni inte denna modell gör det inget, all hjälp är välkommen.

    tack på förhand,

    Marco

×
×
  • Skapa ny...