Jump to content
Annons

Radar101music

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

4 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Intressen
    Music.
  1. Du har spelat in 4 fyra versioner av samma demo som kom ut över ett år sen? Du kanske menar EP?
  2. Tackar! En del är mina. Just ideerna på soundcloud är extremt ofärdiga men kan jag nog inte påstå att proddandet är min starkaste sida. Kanske inte var tydlig nog i mitt första inlägg men tanken är att få ut låtarna till andra artister. Det är alltså inte jag som ska lanseras eller så 🙂 Sitter på en del olika uppdrag som jag kan berätta mer om privat. Hör helst av er via gmail.
  3. Söker kreativa människor att samarbeta med. Låtskrivare, producent eller kostymnisse, spelar ingen roll, så länge du har något att tillföra. Lite av min kreativa sida finner ni på: https://soundcloud.com/marcoalvarezzz Hör gärna av er till min mail marcoalvarezmusic@gmail.com om det låter intressant(loggar sällan in här).
  4. Hej, Sami hade utbetalning idag men jag har fortfarande inte fått mina pengar. Någon annan som inte heller fått?
  5. Är du producent? Gör du 80-tals inspirerade grejjer? Låt oss då skapa lite grym musik! Är själv sångare. Röstprov finner du här: http://soundcloud.com/almostpeople/melodi/s-4s6rd Trallade ihop det för er lite snabbt. Kontakta mig på marcoalvarezmusic@gmail.com om du gillar det du hör. Mvh, Marco
  6. Grymt bra låt 😄 Tack så mycket för tipsen. Ska testas!
  7. Miike snow, The beatles, Robyn, Gotye, ja, ni förstår. Är ute efter det där sköna vintage soundet på rösten. Här har ni ett bra exempel: http://www.youtube.com/watch?v=mVWeqAPQUXc Mixar endast en demo, men skulle gärna vilja få det och låta någorlunda likt. Tack, Marco
  8. Låter intressant. Men folk vill nog höra smakprov från er sida också! Jag sitter på sång, PM:a mig med något ni gjort så löser vi det!
×
×
  • Skapa ny...