Jump to content
Annons

Blomstroem

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det lutar väl mer och mer åt laptop känner jag. Förslag på dator, case och programvara? Korg:en verkar lite för mycket kareoke. Kan bara köra 1 stereospår (syncat). Det måste ju finnas någon maskin som är dedikerad endast för detta ändamål?
  2. DVD-skivor har säkert samma tendens som CD-skivor har att hoppa, annars kreativt. Den tanken har inte slagit mig bara! Laptop + ljudkort känns för skört. En laptop är alltid en väldigt svag länk. Det måste tåla "turnéhantering" så att säga. Kanske finns någon tåligare laptop iofs?! Men jag får ändå någon allergisk reaktion mot laptop, tänk om programmet hänger sig?
  3. Hallå everybody! Nu har jag finkammat internet (eller?) efter information om den absolut bästa hårdvaran att köra backing tracks på. Ja, jag vet, iPod och MD är skitbra om man kan ha det i mono. Jag vill kunna köra det i stereo! Alltså; Minst 3 spår = Stereo backing tracks + click Minst 3 oberoende utgångar = 2 till PA + Hörlurar med click Lätt att byta projekt/låtar eller gå att lösa på annat vis. Stabil, inte hacka/hänga sig. Finns det en sådan maskin för under 10 000-lappen? Finns den överhuvudtaget? Tacksam för all hjälp!
×
×
  • Skapa ny...