Jump to content
Annons

SannaG

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för alla svar! Hjälpte riktigt mycket.
  2. Det kan jag verkligen tänka mig! Men håller mest på för skojs skull. Hur som helst, så får jag det inte att fungera? Jag har ju en inbyggd mic osv men när jag klickar "record" hörs ingenting..?
  3. Haha, jo jag menade ifall man behövde en extern mick och att det inte räckte med datorns inbyggda som man använder vid typ skype
  4. SannaG

    Spela in vocals i Fl?

    Behöver man en mick? Eller något annat hemligt jag missat? Är inte särskilt teknisk och fattar ingenting. Kan man spela in direkt i fl? Trycker på den där recordknappen brevid play/pause/stop men inget händer. Hur gör man?
  5. SannaG

    Ditry Electro Bassline

    Jag skulle vilja åstakomma en riktigt tung electro bassline! Min definition av kan finnas i dessa två låtar, http://soundcloud.com/krftkds/gio-feat-a-girl-and-a-gun-woop-it-up-krftkds-remix Hur kan jag gå till väga för att göra något liknande? Vad ska man tänka på? Jag har försökt en del själv men når inte hela vägen... Jag har även spanat in vad youtube har att erbjuda men hittar inte riktigt rätt. Tips?
  6. Tyvärr, jag bor i göteborg annars hade det vart på pricken vad jag letar efter... men tack ändå!
  7. Tack så mycket för svaren! De hjälper 🙂 Får helt enkelt fortsätta testa mig fram
  8. Hej, jag är ganska ny i musikskapandet och använder mig av fl studio 9. Vad jag tänker på och tycker är svårt är hur en låt bör byggas upp. Alltså typ intro, build-up, vers osv. Alltså. Det är svårt. När är det dags att lägga till vad och när ska soundet varieras? Sådana detaljer. Finns det någon mall man kan följa? För en viss teori bakom det måste det väl ligga även om man kan leka fritt med det också. Kommer typ ingen vart när jag gör musik och lyckas aldrig skapa en fullständig låt utan att det låter... fel. Någon som kan hjälpa mig? Tack på förhand!
  9. Hej, jag är väl ganska ny inom att försöka lära sig att producera musik. Använder mig av Fl Studio 9 och det fungerar skitbra. Lär mig själv med hjälp av internet. Utan youtube-tutorials och sådana här forum vore jag ingenstans men samtidigt känner jag att det blir fett jobbigt att surfa sig runt hela tiden i jakt på det man söker. Så jag undrar om det finns några böcker om ämnet? Eller liknande man kan ta hjälp av. Skulle helt enkelt vilja ha tips på hur man kan lära sig mer. Bortsett från youtube, bloggar och forum då. Kanske finns det någon kurs man kan ta? Gärna inom Fl studio eftersom det är det jag använder. Men sen kanske det finns annat inom tex musikteori som kan anpassas i vilket program som helst. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...