Jump to content
Annons

ros

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. kaffe o cigg är inte så dumt det heller. känns som rösten får det där lilla extra med rök i lungorna ;> för att inte tala om whiskey...
  2. ros

    HEJ!

    tack! just i detta nu är jag färdigriggad 🙂 apogee one,m-audio oxygen 25gen3+pedal och så fick jag tag på logic 9. har en yamaha stärkare+sub och ett par dantax högtalare som funkar bra. nu börjar det hårda arbetet o lära sig logic, känns som det kan ta några år 😛 ska börja med att kötta forumet. hittade även en grym svesnk tutorial på youtube av nån skön snubbe.
  3. ros

    HEJ!

    Simon här. Är även ny när det gäller musikproduktion och tänkte att vad vore väl bättre än att hänga här för att få lite kött på bena. Jag har investerat i en MacBook Pro 17" 2,53 i5. Jag ämnar att köpa en apogee duet i veckorna från USA. Om någon där ute har ett bättre förslag i den prisklassen är ni välkomna att tipsa. Gärna under 4k, i Amerikat då. Vad gäller synt har jag tänkt mig en KORG Kontrol49(?). Sedan funderar jag på om det är värt att köpa ett logic-tangentbord då jag ändå behöver ett tangentbord.. Förslag på monitorer runt 3k är även det välkommet 😉 soundcloud.com/frysbox kommer jag använda för att "distribuera" min musik. Hittils finns helgens alster som spelades in hos en god vän. Tack & Hej!
×
×
  • Skapa ny...