Jump to content
Annons

granath

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har bouncat ner alla wavfiler och försöker öppna dem i Cubase. Får felmeddelandet "Medium type not supported". otroligt frustrerande, men det känns ändå lösbart. Det är ju trots allt vanliga wav-filer. Någon som råkat ut för detta?
  2. Jag har också för mig att det ska gå. Tror till och med jag har gjort det tidigare. Att bounca ner spåren är visserligen inte alls omöjligt när jag ändå har en mac i närheten. Men det vore så mycket smidigare att bara kunna öppna projektet.
  3. ! Ändrade rubriken eftersom jag löste det första problemet men samtidigt skaffade mig ett nytt. Beskriver problemet längre ner i tråden. Efter en längre tids inspelning i en studio med Mac har jag nu plockat hem ett par av projekten för mixning. Här hemma kör jag med PC. När jag försöker öppna projektfilerna här hemma möts jag av felmeddelandet "Can not open project file". Någon som varit med om samma problem, eller vet lösningen? Det är Cubase 4 som körs på båda ställen. Jag har även prövat att öppna projektet på min macbook, och det fungerade. Men inte på min PC.
×
×
  • Skapa ny...