Jump to content
Annons

Agraba

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Där hittade jag svaret på min fråga ganska snabbt. 3 olika i min nuvarnade prisnivå: Numark Stereo IO Cakewalk By Roland UA-1G Lexicon Alpha Någen specifik att rekomender om någon alls?
  2. Ja Steelham på dator, dock en bärbar... Finns det några externa ljudkort via USB port eller liknande eller går inte det i så fall? Tack, jag kollar in länken iaf!
  3. Tjenare! Jag har precis börjat kolla runt för att se vad som kan behövas för att göra en egen hemmastudio. Inte som substitut för en riktig studio utan någonting smått som man kan ha hemma mest för att höra hur det skulle "kunna" låta om man spelar in det i en riktig studio. Jag är väl medveten om att det inte blir billigt oavsett, men jag är sångare/låtskrivare så jag behöver inga midisyntar eller liknande då jag inte gör melodierna. Jag tänkte någonting simpelt och har hittills kommit fram med denna lista, jag skulle uppskatta råd eller kritik eller helt enkelt om det är någonting jag saknar och det hela skulle falla med dessa produkter. Preamp & mic: StudioProjects B3 + VTB-1 Project Pak Studiomonitor: Behringer MS20 Dämpning: Vicoustic Flexi Screen Lite Stativ: Proel XST110 Svart PS: Ska snabbt förklara hur lite jag KAN... Jag vet inte ens om det stativet går med den miccen jag valt eller dämpningen för den delen. Hoppas detta inte bara ett besvärligt inlägg jag har kollat på vissa andra trådar men fick inte svar på exakt dessa frågor. Hoppas på svar, men tack oavsett 🙂
×
×
  • Skapa ny...