Jump to content
Annons

emptyhead

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. emptyhead

    Midi fråga

    Hej! Jag har ett problem med en importering av en midi låt. Det finns två spår som inte vill låta med ett instrument jag vill använda, jag gissar att det finns någon form av inställningar i midi spåret som inte funkar med det instrumentet jag vill använda. Finns det något sätt att ta bort de här inställningarna eller ännu bättre bara kopiera "mönstret" i en pianoroll och klistra in det utan att inställningarna följer med? Tack på förhand.
  2. Nu har jag tagit en egen dump, det är det här fönstret jag har öppet jag vill få fram igen Tack att ni tar er tid och hjälper en nybörjare 🙂
  3. Det fungerar inte, eller så dubbelklickar jag på fel ställe men jag har provat dubbelklicka på alla ställen där jag ser instrumentets namn. Instrumentet i frågan är ett "organ" och när jag får upp inställningarna ifrån början ser det ut som en build på typ en B3:a med alla knappar osv. Men de är som magiskt borta tyvärr.
  4. Hej! Jag har precis börjat köra Logic Pro 9 på minc mac och har ett problem. När jag väljer ett instrument ifrån början kommer det instrumentets inställningar upp som man kan grejja med. Problemet är att när jag t ex lägger på en effekt på en kanal så försvinner inställningarna för instrumenten oavsett vilket instrument/kanal jag väljer. Startar jag upp ett nytt projekt så finns de där igen. Vad gör jag för fel och hur gör jag för att få upp dessa fönster igen?
×
×
  • Skapa ny...