Jump to content
Annons

Ubetoo

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Jag tror du har missuppfattat vad Vi på Ubetoo gör och hur vi arbetar. Ni kan gärna läsa detta som skrevs av en av våra medlemmar, Denise Lopez i höstas om varför hon valde Ubetoo. Då kan ni se på det ur en av våra medlemmars syn istället för läsa saker som påstås av av våra icke användare =) http://blogg.deniselopez.se/2010/11/02/varfor-jag-valde-ubetoo/ Nattvaktaren, du får gärna maila direkt till info@ubetoo.com och berätta lite mer om varför du är så anti det vi gör. Trevlig helg på er!
  2. Praktik eller Lia som de flesta Yh och KY utbildningar har är för att elever ska komma ut i arbetslivet och få in en fot i den branch de söker sig till. Vi har idag 3st anställda på Ubetoo som började som praktikanter som svar på er fråga. Men precis som någon tidigare skrev så finns det inga garantier för en praktikant att bli anställd, det finns det nog aldrig oavsett företag eller bransch.
  3. Ubetoo har två praktikplatser inför våren 2011! Är du Intresserade av musik och kommunikation/försäljning skicka då din ansökan till info@Ubetoo.com Vi tar endast emot praktikanter med minst 10veckors praktikperiod. Platserna går även bra att söka genom arbetsförmedlingens praktikprogram! http://www.ubetoo.com
  4. Ubetoo

    youtube video

    Kolla gärna vår nya informationsfilm. http://www.ubetoo.com
  5. Att vara en ubetoo medlem innebär att du använder dig av vår streaming och/eller distributionstjänst. du blir medlem på http://www.ubetoo.com att använda vår streamingtjnst är helt kostnadsfritt och vår distributionstjänst kostar 59€ för ett år.
  6. Ubetoo bjuder in till en mingelkväll för musiker och artister med temat "Create your own success" Kom och inspireras av musikentreprenörer, låtskrivare och artister på Stampen i Stockholm den 25 november! Våra gästföreläsare kommer att berätta inom respektive område om hur de arbetar och ge tips och idéer på hur du som artist kan göra för att nå ut med din musik. Det kommer att finnas utrymme för alla gäster på plats att ställa frågor till oss på Ubetoo och till våra föreläsare samt mingla och knyta nya kontakter. Under kvällen kommer även artister ifrån Ubetoo att uppträda med sin musik på scen. Ubetooevent riktar sig till både etablerade musiker och till hobbymusikern, till Ubetoo medlemmar och till artister som inte hittat till oss än så ta med er vänner och bekanta. Gäster: Björn Olsberg- Journalist och chefredaktör för tidningen Studio Lazee- Grammy nominerad HipHop artist, står b.la. bakom hit låten Calling Out STIM - Svenska tonsättares internationella musikbyrå Kristian Wejshag - Musikentreprenör och låtskrivare. Lars ”Dille” Diedricson- Har jobbat med det mesta inom pop, rock och schlager, och står bakom låtar som Sommarnatt och Tusen och en natt. Kabiru Bello och Andreas Grahn - Fantabolous music, independent label Anna-Clara Blixt Modin , VD för Ubetoo.com och Stagepool.se Artister: Miss Jacobs - *nytt album "Your Favourite" finns nu att köpa i Ubetoo store och spotify! http://www.ubetoo.co...favourite/a1131 Alex Brannäs - http://www.ubetoo.co...exbrannas/15255 50kr inträde. ubetoo.com
  7. Lazee och Adam Tensta släpper en singel tillsammans! Låten fins självklart hos Ubetoo 😉 YOUNG AND RESTLESS
×
×
  • Skapa ny...