Jump to content
Annons

ErikEmanon

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. "Pluggen är reggad på min iLok och den senaste 64-bitsversionen är installerad i både VST och AU..."
  2. Hello! Osäker på om denna tråd ska placeras under Effekter eller Logic då jag inte vet om det är pluggen eller L som krånglar. Är ny Macanvändare som precis skaffat Logic Pro X. Sitter och installerar mina pluggar men har problem med Auto-Tune 7 som inte dyker upp i Logic. Pluggen är reggad på min iLok och den senaste 64-bitsversionen är installerad i både VST och AU - detta för att jag också kör Cubase där pluggen dyker upp och fungerar utan problem. Vad tror ni det kan vara som spökar?
  3. Enormt stort tack, dude! Macbook Pro med 2,6 GHz Quad-Core, 16gb ram och 512gb flashdisk beställd tillsammans med en thunderbolt-till-firewire-adapter så jag kan plugga in mitt Liquid Saffire 56 och skapa magi! 😄
  4. Tackar och bockar för riktigt fin info. Hur pass varm blir MBP under hög belastning? Säg att den nu ska stå och jobba med stängt lock+extern skärm i hemmet 80% av sin påslagna tid. Är det värt att skaffa någon slags kylanordning till den då? Du har så rätt, men en laptop som presterar bättre än min nuvarande stationära och som dessutom kan tas med överallt känns som en riktigt bra investering i nuläget!
  5. Hello! Jag har letat runt lite på forumet och fösökt hitta bra information angående den nya Macbook Pro-versionen som Apple släppte loss i tisdags. Har rullat med Microsoft sedan Windows 95, men vill nu byta över till Mac. Dels för att gränssnittet i OS X tilltalar mig mer än det i Windows 8 samt att jag vill börja leka i Logic. Nu till frågeställningen; Min nuvarande stationära PC har egentligen all den kraft och stabilitet som jag behöver men jag kommer nu att leva betydligt mer kompakt. Vill få bort den där stora burken och ha en dator som jag dessutom kan ta med och arbeta med på annan plats än i hemmet. Men hur kraftfull är den nya Macbook Pron egentligen? Finns det någon här som har sin Macbook Pro som sin huvudmaskin? Jag vill helst höra från er som sitter och arbetar på en Pro dagligen och vad ni lyckas åstadkomma med den. Ska man punga ut 23 tusingar så vill man på något sätt veta om man får en maskin som klarar av att färdigställa stora musikprojekt i ex. Cubase och Reason. FYI så funderar jag alltså på versionen med 2,6 GHz Quad-Core, 16gb ram och 512gb flashdisk.
  6. Yes, allting proddat och mixat av mig själv. Mastringen står Mastertone i Sthlm för!
  7. ErikEmanon

    Nytt singelsläpp!

    Inlägget finns inte kvar
×
×
  • Skapa ny...