Jump to content

llilja

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by llilja

 1. Har ett problem i WaveBurner som jag inte har haft förut. (Har bränt många skivor) CD texten blir knäpp CD namn och låtnamn blir inte vad jag har skrivit in i programmet. EX, om första låten ska heta "Nu i sommar" så blir det "Fragment of the dream" Är det någon som har en aning vad det är för fel, eller på mej. Har kollat all info i Logic ProX på filerna och i WaveBurner, hittar inget fel. Tacksam för svar.
 2. Tack för svaren. Men finns polyfonisk pitchare i Logic Pro 9
 3. Är det någon som vet om man kan ändra tonart på wavlopar son fins i Logig Pro 9 och hur gör man. I midi är det lätt att fixa det problemet.
 4. Cakewalk Audio Pro 9,0 funkar inte i W-Vista och W-7
 5. Va synd, MacBokPro som jag har beställt stöder inte W-XP i Boot Camp. Får lösa det med ett FireWire kort, funkar det tror du ?
 6. Är det någon som har en aning hur jag får E-MU 0404/USB att fungera i Cakewalk Audio Pro 9,0 i Windows XP som körs på en MAC med Parallels Desktop. Mitt Logioc Expres 9,0 funkar hur bra som helst i MACen med ljudkortet. Jag ska använda playlisten från Cakewalk.
 7. Logic Express 9, det är vad jag använder. Nu är det många svar, ska prova i kväll. Tack alla.
 8. Tackar för svar, ska se om det funkar.
 9. Behöver hjälp med att ändra tempo på en låt i Logic, allt är inspelat och klart. Det är både ljud och midispår. Har provar men ljudspåren följer inte med tempoändringen. Ska sänka ca -4 bpm så det är inte så mycket.
 10. Du får byta till en midikanal där du har orgelljudet, default är "all" hade samma problem men nu funkar det bra.
×
×
 • Create New...