Jump to content

NMTL

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About NMTL

 • Rank
  På gång

About me

Recent Profile Visitors

3,208 profile views
 1. Visste att det var något som jag hade glömt..
 2. Hej. Jag har massor med låtar som jag producerat klart till ca 80%, men sedan har jag börjat på något nytt projekt. Oftast för att jag lyssnat mig "mätt" på låten, och inte funnit den sista inspirationen för att knyta ihop säcken. Därför letar jag efter någon som är intresserad av att "producera klart" vissa låtar, och även vidareutveckla. Det handlar mest om pop, rock, och electro. Jag kan tänka mig att betala arvode för detta arbetet. Om ni hellre vill göra det som samarbetsprojekt så är jag även öppen för det med. Väntar med spänning på svar.... Här är några klipp på diverse låtar jag gjort.
 3. Det kommer så småningom.... Än så länge undersöker jag bara olika konstruktionsmöjligheter och dess byggkostnader. Men jag lovar att posta så fort jag har sammanställt.
 4. Toppen! Tack för info Wellness & Kr-illo. Var precis det jag sökte efter. Men denna info så håller jag med dig Wellness, att det en gjuten lösning blir enklare än en "limmad" sandwichlösning med stenplattor.
 5. Kanon! Jag kollar upp dem. Måttet är inte hugget i sten men då golvet även kommer att ta lasten från väggarna så vill man ha så stor unifom yta som möjligt för lastfördelningens skull, och för att minimera sättningar. Orsaken till att jag inte vill ha distanser är för att om de skall fixeras mellan varandra (likt fog) så behövs det så mycket mer lim. De stora frågorna är dock som kommer avgöra om jag skall ha stenar eller ej: - Behöver man fixera stenarna med något lim, eller ligger de "lösa" i sitt lager? - Om man låter stenarna ligga "lösa", påverkar luftgliporna mellan stenarna ljuddämpningen?
 6. Jag inser att jag borde förenkla och utveckla mina frågor: 1. Är det någon som känner till om man kan få tag på betongplattor utan distanser? 2. Förutsatt att vi har en golvuppbyggnad enligt: - 22mm Cemiwood - Korksmulepapp - 50 mm betongplattor 500x500 mm - 50 mm STEPISOL Behöver man fixera stenarna med något lim, eller ligger de "lösa" i sitt lager? Påverkar luftgliporna mellan stenarna ljuddämpningen?
 7. Hej. Jag har sett här på forumet att det är populärt att använda 40-50mm betongplattor (typ trädgårdplattor) som lager i flytande golv. De flesta betongplattor (500x500x50 och 400x400x50) har distanser som inte behövs då skall ha dem i golvet. Någon som vet var man kan få tag på släta plattor (billiga) som inte har distanser? Behöver man fixera dessa plattor i varandra. Intuitivt känns det som det skulle behövas PL400 mellan dem. Eller löser man detta genom att fixera mot underliggande och överliggande skikt med Ardex S48 eller kanske något segt lim (typ noisekiller)? Tack på förhand.
 8. Hej. Jag har inga exakta priser idag, då vi inte har hittat rätt lokal ännu. Men som en uppskattning så tror jag att det slutar på mellan 1500-6500/månad beroende på rumsstorlek, samt om man vill ha ett eget rum eller dela med andra. Hör av dig om du vill ha mer info. /Henrik henrik.hjort@nevermindthelyrics.com 0733-973443
 9. Då så. Då är vi i startgroparna för detta projektet. Vi är just nu 3 personer som har börjat titta på lokaler i centrala Malmö. Vi är dock intresserade att få in ytterligare 1-2 aktörer till i projektet, för att: - Vi skall få bättre ekonomi i projektet - Vi skall även kunna se på större lokaler (som blir billigare per aktör) - Vi skall kunna få större utbyte och inspiration av varandra. Låtskrivare/producenter/ljudtekniker - hör av er om ni är intresserade.
 10. Hej igen. Jag tänkte att jag skulle bumpa denna tråden, då jag har funderingar på att dra igång någonting liknande fast i mindre skala. Sist fick jag inte det gensvaret som jag behövde för att dra igång projektet. I stället funderar jag på att satsa på 1-2 studios/produktionsrum, och inte replokaler. Det skall rikta sig framför allt åt låtskrivare och producenter. Låter det intressant så hör av er till: henrik.hjort@nevermindthelyrics.com
 11. Hej. Jag har förstått att det är ganska svårt att få tag på mindre och enklare studios alt studiokollektiv i malmö, för band/låtskrivare/producenter/DJ's i Malmö. Därför funderar jag på att sätta upp 6-10 st mindre studios/produktionsrum (8-20 kvm beroende på hur stor lokal jag kan få tag på), med gemensamma små sångbås och ett större inspelningsrum. Dessa kommer antingen erbjudas med inspelningsutrustning eller tomma (så ni kan använda er egen studioutrustning). Rummen/studiorna kan även användas som replokal. Det kommer att finnas gemensam toa, kök och lounge samt eventuellt mötesrum med (om det finns utrymme för det, annars så får man använda loungen). Bredband och backup-möjligheter kommer att finnas tillgängligt. Ni kan antingen hyra en egen studio helt själva eller dela med andra låtskrivare/producenter/band/DJ's. Innan jag drar igång detta projektet så skulle jag gärna vilja veta hur stort intresset är. Priset kommer troligtvis ligga mellan från 1500:-/månad för ett delad studio, utan befintlig inspelningsutrustning, till 7000:-/månad för en egen studio som levereras med färdig inspelningsutrustning. (Vilken utrustning som kommer att behövas får vi ta i en separat diskussion, men det blir inget super-avancerat) Lokalen kommer att ligga centralt i Malmö. Jag kommer själv att jobba som låtskrivare och musikförläggare där. Om någon är intresserad så kontakta mig gärna. /Henrik Hjort henrik@nevermindthelyrics.com www.nevermindthelyrics.com
 12. Hej. Jag söker en studio i Malmö att dela med andra musiker/låtskrivare/producenter. mvh Henrik henrik@nevermindthelyrics.com www.nevermindthelyrics.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.