Jump to content
Annons

willybob

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Inte svensk men jävligt bra Bahamadia. Hon bara spinner på riktigt skönt, lyssna på detta
  2. Tusen tack för alla svar! jag gick loss och laddade ner uppdateringen 8.0.4, och installerade den... efter det funkade allt! hittade ljudkortet utan problem! nu är jag riktigt lycklig! Tack igen mycket tacksam trevlig fortsatt helg alla! Philip
  3. Nu är 10.6.4 installerat, men samma sak kommer upp 😠 nästa försök är väll att ladda ner 8.0.4. men tycker att det verkar skumt att ladda ner uppdatering innan den riktiga instellationen. Tog en bild på felmeddelandet, men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den, några mer förslag?
  4. Tack Anders, jag har OSX- 10.6.4 på skivan, och eftersom man måste ha tidigare Version installerat förre man kan uppdatera 8.0.4 ska jag nu prova och installera om OSX nu. håll tummarna:) meddelar resultat snart! Tack
  5. Tack för svar Anders! Jag har PT 8.0, jag har för mig att man måste installera PT innan man installerar uppdateringen? men jag kanske har fel. en fråga till kan jag ner gradera OS till 10.6.4 utan att blåsa ur hårdisken? Skall försöka med uppdatering Tusen tack!!
  6. Hallå Allez! Jag har ett problem, så här ligger det till, har precis köpt en ny macbook pro i7, och skulle installera PT 8 med Mbox2 mini, jag börjar installera och allt går bra till slutet, då jag ska stänga installeringen, och den säger att instellationen misslyckades. Jag får ingen information om vad felet är, bara att jag ska kontakta Avid. Nu är frågan kan det vara så att jag har en för ny uppdatering på OS? nu har jag 10.6.5. är tacksam för alla svar många tack!
×
×
  • Skapa ny...