Jump to content
Annons

tr0ppan

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jarlo, jag tänkte på saken faktiskt innan du nämnde de, men jag behöver inte mixer för jag kommer inte koppla så mycket endå nu i början. tänkte bara köra produktion så ljudkort, monitorer och keyboard fick de bli till att börja med
  2. tack Gilbert. jag har tittat lite nu och funderat på att köpa dessa material. 😛 KeyRig 49i (keyboard, windows 7 x64 stöd) Mixer Alesis Multimix 8 USB 2.0 (http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=791406&artno=190136). Studiomonitor KRK RP6G2 (http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=739217&artno=216399) och sen till ljudkorten vet jag inte riktigt vad som kanske e bra för dessa, men funderar på en intern M-Audio. (http://www.m-audio.com/index.php?do=products.family&ID=PCIinterfaces) sen så klart har jag program, tänkte köra Cubase 5 till att börja med, fixa med tutorial också. de e vad DAW står för?
  3. hehe, tack för tipsen, visste inte att man kunde söka och sen sätta in site:www det kommer hjälpa mig 😄
  4. absolut, men känner inte direkt att jag får direkt information om vad exakt man böra ha. de e så mycket o ta in
  5. tr0ppan

    Rekommendation

    tänkte starta ett hemmastudio och kan verkligen inte så mycket. inget seriöst kanske fixa ljudkort, synth/keyboard och monitorer. vet inte direkt vad jag ska köpa till mig. har ni några bra tips?
×
×
  • Skapa ny...