Jump to content
Annons

thenewguy

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, låter mycket intressant! 😄
  2. Egentligen spelar det ingen roll, men bara en catchig melodi skulle passa aningen bättre. Som jag skrev tidigare i tråden så tänkte vi liksom synkronisera det som händer på skärmen med låten så att ha låten innan vi börjar redigera skulle vara jättebra!
  3. Ursäkta BUMPen men finns det ingen vänlig själ som vill hjälpa oss?
  4. Tack för visat intresse! Låten bör vara klar om drygt två veckor om möjligt.
  5. Nja, grejen är att vi tänkte liksom "synkronisera" musiken med vad som händer på skärmen så vi måste antagligen ha musiken först, om möjligt. Våran film anspelar dock på en slags "förskönad verklighet". Mönster ska växa fram på en tegelvägg, saker ska hoppa ut ur datorskärmar och vi ska animera artificiella fåglar. Bland annat. Allt med datorgrafik.
  6. Hej vi är ett gäng killar som har fått i uppgift att skapa en dryg minuts reklamfilm för vår gymnasieskola. Den ska filmas och sen redigeras kraftigt i program som Adobe Flash och After Effects. Problemet är då att vi ska ha någon passande musik som inte är copyrightad. Så nu vänder vi oss till detta forum då vi har hört rykten om att det finns eliter här när det gäller ljud och musik. Vi tänker något i stil med MGMT's låt "Kids"; lite lekfullt men inte helt barnsligt. Ganska positiv stämning sådär. Hoppas ni fattar, annars får ni fråga efter mer referenser. Om någon av er vill åta er denna uppgift så skulle vi uppskatta om ni kan göra det så snabbt som möjligt! Vi kan dock inte betala er någonting, men vi skriver med erat namn i eftertexterna såklart. Gratis reklam för er!
×
×
  • Skapa ny...