Jump to content
Annons

cashcow

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. så de e väl antagligen de som e problemet då...
  2. de e ett nVidia nForce4, uppdaterat dess driver me.
  3. tja,, jo jag har testat allt. uppdaterat drivers, tömt all onödigt på datan, optimerat... de som e skumt är att musen laggar me, typ som datan laggar så fort ljudkortet är ipluggat... skumt nån som har något tips?
  4. Jag testade de, men de löste inget. Det är inget knastrande ljud, utan ljudet e väldigt cleant när de spelas upp. Problemet är snarare att de typ "laggar", stannar upp nån sekund sen fortsätter de. Jag testade att hooka in ljudkortet i min tjejs laptop, o där spelades de upp utan lagg. Laptopen har ungefär samma specs som min dator. Någon som har någon idé?
  5. Det ska jag testa! Hoppas de funkar, tack för svaret!
  6. Hej! jag har precis skaffat ett tascam us 122L kort, fått en del problem dock. det hackar emellanåt när jag spelar upp mp3 filer och när jag sitter i reason 4. jag har installerat dom senaste tascam drivrutinerna och följt alla råd jag har hittat, även den som finns här angående uppresning av windows xp. jag laddade ner DPC latency checker och enligt den är de inga problem.. mina pc specs: AMD athlon 64 X2 Dual 4600+, 2,41 GHZ 1.50 GB ram XP Pro, Service pack 3 tacksam för bra tips!
×
×
  • Skapa ny...