Jump to content
Annons

maderill

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Piteå
  1. Problem uppstår när jag ska spela in två eller tre spår med ex. stämsång. Stämsången blir osynkad, olika tempo. Någon som kan tala om för mig hur jag ska bära mig åt för att det inte ska bli så här..? 😕 /Madelen
  2. Jo, markerat alla spår. Brukar exportera i 16 bitar.
  3. Då dyker rutan upp, " The mp3 encoder must be unlocked before use..". Märkligt. 😛 Om jag inte kan exportera till waw så gör jag väl inte så mycket med en mp3 encoder, ex som LAME ..?
  4. Den utgiften vill man ju helst slippa!! Testade exportera till wawformat idag, men det gick inte heller nå vidare. Vad tror du det kan bero på?
  5. Problemet löste sig till sist! 🙂 Men nu har det tyvärr dykt upp ett annat. 😎 Jag använder Sonar 6 LE, köpte nyligen ett ljudkort där det följde med. Nu, efter ca 30 dagar måste betala 190:- (Activation mp3 encoder) för att i fortsättningen kunna exportera till mp3. Är inte detta en liten onödig utgift? Finns det några andra alternativ, typ free download..? TACKSAM för svar! 😉
  6. Hej! Lite problem när jag ska exportera det inspelade till mp3-fil. Då poppar det upp en ruta " Mixdown aborted". Vad betyder det? Vad har jag gjort för fel? För ett par dagar sen när jag exporterade till mp3-fil upptäckte jag vid lyssning att gitarren och sången sparades separat för sig och utan tillagda effekter. Kan det ha att göra med att jag inte markerade bägge spåren när jag skulle spara? Är rätt så nybörjare på detta.. 😆 Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...