Jump to content
Annons

Ellison

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Ellison

  • Födelsedag 1987-12-17

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  1. Tack så jättemycket, Larsson!! Jag är väldigt tacksam för att du tog dig tiden till att hjälpa mig. Den kommer komma väl till använding, ska börja på en gång. 🙂
  2. Ja, det jag menade var om det fanns någon som kunde spela in all musik och jag lägger på sången. Jag skulle vilja ha en akustisk version och jag kan spela in sången själv då jag har studio hemma.
  3. Hej! Jag tänkte överraska min sambo med att spela in en eller två låtar som han ska få i present. Men tänkte höra ifall det finns någon som skulle kunna hjälpa mig att spela in musiken? Låtarna jag hade tänkt var: The Starting Line - Island (Akustisk version) Åsa Jinder - Av längtan till dig Finns det någon som kan hjälpa mig med det, skulle jag bli otroligt glad! Hälsningar Ellisono
  4. Jag bor i Eskilstuna och är intresserad av att sjunga det mesta, helst rock, pop eller jazz. 🙂 Jag har skrivit några texter tidigare men har tänkt att försöka komma igång med det igen.
  5. Hej! Jag är en tjej som älskar att sjunga och har gjort det sen jag var liten. Nu är jag intresserad av att samarbeta med någon! Kanske är det någon som behöver en sångerska till en låt eller att ni vill samarbeta på det sättet att vi gör en låt tillsammans. Jag är öppen för förslag! Hör av er!
  6. Hej! Jag har precis fått tillbaka mitt stora musikintresse och vill därför börja skapa egna låtar igen. Men det är alltid roligt att göra det med någon/några andra. Jag själv är inte så bra på att göra musiken utan föredrar mer att skriva texter. Är ganska öppen med vad för sorts musik, men den senaste tiden har det blivit mer åt Anna ternheim, Duffy, Hello Saferide och liknande musik. Men som sagt jag är öppen för det mesta. Är det någon som behöver en sångerska till inspelning, så ställer jag gärna upp! Hör av er!
×
×
  • Skapa ny...