Jump to content
Annons

Hjälten

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 1. Du ska betala NCb om det är över 50 ex du duplicerar. Du behöver inte ha loggan på. 2. Katalognummer är en gammal företelse innan streckkoden blev det man går efter. 3. Nej katalognummret hittar du på själv. 4. NCb inkasserar bara det du betalar de har ingen uppsökande verksamhet. 5. Om ncb behövs kommer stället du gör skivorna begära att du har haft kontakt med NCB. Det du troligtvis fått höra är att man får ett fribrev om man gör under eller 1000 ex med sin egen musik. Fortfarande måste du kontkat NCB, det är NCB som ställer ut fribrevet eller inte. Loggan har inget med saken att göra. 6 svarade jag på 5:an. Du måste anmäla det över 50 ex.
  2. Troligtvis för att säkerställa så folk fattar att det är en Cd ask...folk är ju inte för brighta.
  3. Fast det finns billigare än 5kr ink moms och få dem på riktigt. www.pregal.com, www.musichelp.se, båda har bränningar på 100 ex billigt med fodral.
  4. Fast ska man ut på distro och hålla proffs kvalité är kanske inte Polinta det bästa. Har hört flera distrobolag som inte tar in folks Cd som är gjorda där för de har för dålig kvalité samma med GZ. En polare fick också betala dyrt för tullavgifterna när han körde där.
  5. Tyvärr så lär de nog vilja ha saker som går att trycka rent tekniskt. Kolla runt lite här så lär du nog hitta någon som kan hjälpa dig. Vissa företag kan göra det mot betalning som trycker CD.
×
×
  • Skapa ny...