Jump to content
Annons

Dosti

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det är väl bara till inspelningen då va? Jag vill även göra egna beats kanske inte direkt men senare:P vad behövs då en bra keyboard? Och kan man använda t.ex cubebase till det också?
  2. Vill bara släppa några låtar asså för hobby skull kanske spela in (demo) men jag vill även göra beats ju. Alla 50.000kr behövs inte slösas men min lokal är ett rum ska bygga sångbås också. vill helt enkelt ha en hiphop studio med någon bra keyboard man kan göra beats med och en bra mic. Vill ha en bra dator som man kan använda länge inte en skit dator alltså.
  3. Dosti

    Hjälp med studio :P

    Tjena! Det är så att jag vill fixa egen hemmastudio där jag ska göra beats och spela in musik alltså endast hiphop. Eftersom jag inte har gjort någon studio innan och har inte varit nära någon studio behöver jag veta vad för utrustning jag ska använda. Jag sitter på en budget på 50.000kr (kan komma upp till 55.000kr) och jag vill köpa allt från grunden alltså jag ska köpa dator, mik etc. Lokal har jag redan och ska snart renovera den och ljudisolera 😄 Tacksam för bra svar //Dosti -
×
×
  • Skapa ny...