Jump to content
Annons

Tegen

Medlem
  • Antal inlägg

    148
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Tegen

  1. Jag förstår fortfarande inte riktigt. Är det ett extra-nummer? Jag betalar för antal nummer och det spelar ingen större roll om det kommer i juli eller till hösten. Semestern arbetar man väll in under resten av året och bekostas med sina egna pengar, inte prenumeranternas. Kul om industrin tog betalt för tjänster dom inte utför under semestern.

  2. Har precis flyttat. Orkar inte plocka upp alla grejer föränn jag hittat ett bra skrivbord och blivit av med en massa gammalt skräp. Så står ganska stilla. Spelar lite för mycket star craft med.

  3. Han har nog fått ge en del extra för ssd hårddisken och minnena den gick nog för ca 25k. Jag har en liknande med bättre processor men mycket mindre minne, den fungerar fortfarande bra. Problemet är att andrahandspriset för mac generelt är ganska högt.

    Protection plan har man väll bara 3 år och täcker inte så mycket om jag inte missminner mig.

  4. Jag tyckte nog att dagens startfällt var bland de bättre. Första var också okej. Ang Terese så hade hon väll vunnit en tävling för att få vara med så hon var ju den enda som förtjänat sin plats 😛 Var det inte samma tävling där Chris Michols var med? Tyckte hon var bra i dom högre partierna.

    Känns lite dumt att jämföra Alcazars beprövade och finslipade playback-låtar med bidragen.

×
×
  • Skapa ny...