Jump to content
Annons

Tegen

Medlem
  • Antal inlägg

    148
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Tegen

  1. Är det tillåtet att lägga ut låten på Julafton?
  2. Helt ärligt så tror jag att den genomsnitlige svensken knappt vet vad copyswede är eller vet att det existerar över huvud taget.
  3. nä men den ändras i mixern även om du har högerklickat i vanliga fönstret. så du slipper i alla fall öppna upp mixern för att färg-ge den.
  4. Är ganska störigt. Du kan klicka ctrl+cmd+vänsterklick i paletten för att ändra det i mixern med.
  5. Någon som hittar videostreamen?
  6. Lycka till! Gillade dock förra årets bidrag ännu mer! 🙂
  7. Välkommen! Skön låt.
  8. Han ville ha en annan 🙂
  9. jag får bara upp en sökning på många olika gitarrer. Finns nog mycket att hitta. http://www.acousticfingerstyle.com/CareAndFeeding.htm
  10. Svårt att tro att du får böta mer än vad du har fått i intäkter (om det är pengarna du är orolig för). Tror att du ska generera ganska mycket pengar innan någon börjar bry sig på riktigt också. Är ju tråkigt att bli hämmad av att man har hört någon låt eller av att någon låt finns, samtidigt som jag tycker det är fel att sno rakt upp och ner.
  11. Lite Get lucky vibbar på Holidays från 2001.
  12. Har precis flyttat. Orkar inte plocka upp alla grejer föränn jag hittat ett bra skrivbord och blivit av med en massa gammalt skräp. Så står ganska stilla. Spelar lite för mycket star craft med.
  13. Det är inte bara texten som blir mindre. Du får plats med så mycket mer och det underlättar nog arbetsflödet en hel del. Åk ner till affären och starta upp garageband på dom olika och bestäm dig efter det.
  14. Jag tycker att det är lite för mycket sidechain bakom, speciellt i paden eller vad det är. Stör ut sången lite i mina öron.
  15. Han har nog fått ge en del extra för ssd hårddisken och minnena den gick nog för ca 25k. Jag har en liknande med bättre processor men mycket mindre minne, den fungerar fortfarande bra. Problemet är att andrahandspriset för mac generelt är ganska högt. Protection plan har man väll bara 3 år och täcker inte så mycket om jag inte missminner mig.
  16. Jag tyckte nog att dagens startfällt var bland de bättre. Första var också okej. Ang Terese så hade hon väll vunnit en tävling för att få vara med så hon var ju den enda som förtjänat sin plats 😛 Var det inte samma tävling där Chris Michols var med? Tyckte hon var bra i dom högre partierna. Känns lite dumt att jämföra Alcazars beprövade och finslipade playback-låtar med bidragen.
  17. Hur går man tillväga om man ska släppa den i sverige då? Är det bara att skicka ett mail till stim? Betalar man en engångsavgift eller betalar man per sålt ex? Vad gäller om man vill sälja den på spotify/itunes? Kan man begränsa den till Sverige då?
  18. Varför döpte dom inte bara "we're still kids" till "we're still young" så hade den ju blivit lite bättre. Men skönt med saxofon. Tycker Yohio skulle gått hela vägen med utstyrseln med.
  19. Ja lyssnar man noga hör man Bb också dock lite svagare. Håller med om att det inte låter surt också.
  20. Var nere och kände på lite olika klaviatur i musikaffären. Tyckte att akai mpk88 kändes lite plastig och alla tangenter var inte lika tröga (kan ju så klart vara för att det har stått framme ett tag i affären). Kände på en del yamaha, och nord stage också. Måste säga att jag gillade inte nord stage tangenterna alls även om jag inte riktigt vet vad jag letar efter 😛 och yamaha var ok. Men liksom Larsson så fastnade jag för Rolands ivory feel tangenter dom var precis lagom och man kände när man tryckte ner dem på nått sätt. Historien slutade i alla fall med att jag hittade ett sparsamt använt fantom g8 på blocket för 13000. Jag får väll hoppas på att det inte blir utdaterat snart och får väll köra med hörlurar när jag inte orkar dra igång datorn 🙂 Kan återkomma med mer info när jag har fått upp det och provat. Har lite stökigt just nu eftersom vi flyttar runt.
×
×
  • Skapa ny...