Jump to content
Annons

MartinHedelin

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ska man skriva ngt avtal eller räcker en konversation på typ facebook? 😛 Jag är lite ny så jag tänker ur det perspektivet som bara e rimligast men det kanske är en tråkig inställning om man är insatt i branschen. Som sagt är en fisk ute på ett djupt vatten så va snäll mot mig hehe 😛
  2. Ja, det skulle också gå hur bra som helst då pengar är långt ifrån det viktigaste 😛 Men tänkte mest på hur mkt man tar i normala situationer då jag lagt ner aningen längre tid än vocalisten och det är bra att veta för framtiden menar jag. 50/50 på denna låt är väldigt fair så en snåljåp är jag inte 😛
  3. Ska också lägga till att jag inte gör detta för pengarnasskull utan mer vad som är rimligt liksom så båda är nöjda!
  4. Hej. Jag har nu jobbat ett längre tag med en låt och även skrivit text till den. Nu har jag hittat en vocalist som är väldigt duktig och som passar låten jättebra. När det kommer till låten så har jag gjort allt med musiken och även skrivit 90 % av texten. Hur mkt del av låten ska hon få om den nu säljer rätt bra?
  5. Det krävs en bra mick då målet är att få låten spelad på radio! 🙂
  6. Hejsan. Jag är en 19 årig kille som endast hållt på i 6 månader men har redan fått support från flera stora DJ's. Jag söker nu en vocalist till en ny låt som jag ska göra då jag precis avslutat min senaste låt som ska släppas om ngn vecka. Va inte rädd att skriva om ni är intresserade 🙂 Föredrar en tjejröst då jag hade en killröst i senaste låten men det spelar ingen roll sålänge man är bra. Exempel på musik som jag gör kan jag länka men isåfall privat då mkt material jag har ej har släppts officiellt.
  7. Jag löste det, det var en "på" knapp på headsettet som inte var "på", men lite konstigt att det står att ljudet är "högtalre realtek high definition audio" när headsettet heter hl-9.. Nja, inte direkt, helt onödig information att veta enligt mig, istället för att träna på det kan man göra viktigare saker här i livet än att läsa på det och vara förberedd på något som kommer hända max 1 gång per 2 år..
  8. tack för svaret! Jag hör ingenting när ja har lurarna på men jag har en mick på mitt headset också OCH det funkar konstigt nog... När ja har kopplat in headsettet i datan så kan ja inte ta fram någon information om det i huvudtaget så ja kan inte välja några egenskaper på lurarna..
  9. Jag har de senaste dagarna laddat ner hur mkt drivrutiner som helst (för mitt ljudkort, realtek high definition audio) och verkar tillslut ha installerat rätt, men nu när jag har lyckats med det så verkar inte ljudet funka för mitt headset. Det står att jag har ljud på datorn när ja inte har headsettet i och vet inte vart ljudet skulle komma från isåfall (?) snälla, hjälp!
×
×
  • Skapa ny...