Jump to content
Annons

Astral2

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tyvärr finns ingen av hörlurarna i närheten där jag bor för provlyssning....så jag får "chansa" denna gång. Jag lyssnar mest på akustisk musik, jazz m.m. och knappt alls på t.ex. metal, techno. Kanske soundet i vissa lurar passar en viss musikstil bättre. Någon som har nån uppfattning när det gäller dessa lurar?
  2. Tack för förklaringen! Börjar så sakta fatta nu... Och just nu lutar det åt Beyerdynamicen, vi får se om jag hinner ändra mig innan jag beställer.
  3. Jag trodde det var tvärtom....dvs mp3 spelare klarar inte att driva lurar med särskilt hög impedans, volymen blir lägre. Eller har jag fått det helt om bakfoten?
  4. TAck! Ser att impedansen är betydligt högre för Beyerdynamic (250) jämfört med ATH och AKG. Kan det vara svårt att köra Beyern i laptop dator el mp3 spelare tror ni?
  5. TAck för alla tips! Slutar nog med att jag köper alla tre...😄 Beyerdynamic och ATH sladdarna är 3 m och jag skulle behöva förlänga till 5m när jag ligger på soffan, tappar man något i ljud med förlängning?
  6. Hej! Ska köpa slutna lurar med en budget på ca 1500 kr. Har tyvärr inte möjlighet att testa lurarna i affär varför jag undrar om någon på forumet kan ge lite tips. Kanske någon som provlyssnat alla tre? Jag ska använda lurarna dels för inspelning av musik (inkl sång) på dator i hemmet, dels för att lyssna på musik (både från dator och stereo). AKG K271 MKII Beyerdynamic DT770 pro Audio Technica ATH-M50 Tacksam för hjälp!/Andreas
  7. Hej! Lånar tråden lite... Är novis och ska komma igång med inspelning av egen musik på Laptop med OS Vista (USB-ansl). Spelar ensam gitarr (el+akustisk), fiol, munspel, sång. Har att välja mellan följande ljudkort. Kan ni rekommendera något av dem? 1. Line6 POD Studio UX2, 189 euro http://line6.com/podstudioux2/ 2.EMU 0404 2.0 AUDIO/MIDI interface, 199 euro http://www.emu.com/products/product.asp?ca...p;product=15185 3. M-audio Fast Track Pro, 159 euro http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html Tacksam för tips! /Andreas
×
×
  • Skapa ny...