Jump to content
Annons

Mimmi

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har funderat lite mer på Cubase Essential 5 (vet inte hur bra min dator skulle orka med Cubase5..). Kan någon förklara skillnaden på Cubase Essential 5 och Cubase 5? Är mest intresserad av att skapa egen musik i midi, hur bra funkar det i Essential 5?
  2. Jepp, det är nog en EDU-version som jag tänkt mig 🙂 Men nog går det väl att fortsätta arbeta med projekt i Cubase 5 som är inbandade i Cubase 4? Sen har jag läst lite om Cubase Essential 5 också, men hur bra funkar det att arbeta med gamla projekt (bandade i Cubase 4) i det?
  3. Mimmi

    Nybörjare i Cubase 5

    Jag har funderat på att skaffa Cubase 5, men har inte haft något eget inspelningsprogram förr. Undrar nu vad jag egentligen behöver förutom själva mjukvaran och datorn. Har någon något särskilt att rekommendera?
  4. Mimmi

    Hejsan!

    Hejsan! Det är jag som är Mimmi. Studerar musik och är huvudsakligen basist, men spelar också gitarr och lite piano. På fritiden spelar jag i ett band där vi skriver egen musik. Har på sistone blivit mer och mer intresserad av studioarbete och det är därför jag blivit medlem här. Ser fram emot att lära mig en massa nytt om att arbeta med musik här. ☺️
×
×
  • Skapa ny...