Jump to content
Annons

CEB

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Aha! Min disk är en LaCie Extreme o har USB 2, FireWire o 2 Firewire 800, kan jag kanske då koppla in MBox 2 Pro som kör FireWire 400 i 400jacket o köra hårddiskens 800 via en adapter in i MacBooken? Skulle ju vara riktigt bra!
  2. Undrar om det är någon som vet hur man kan lösa detta: MBoc 2 Pro är godkänd för att användas tillsammans med MacBook Det rekommenderas av Digidesign att man inte använder interna hårddisken utan en extern FireWiredisk. Detta går ju inte att göra på MacBooken utan köra både kort och hårddisk genom en FireWirehub, funkar det?
  3. CEB

    Min nya Macbook!

    Det låter ju hur bra som helst! Kör du med 5400rpm hårddisk eller har du satt i en 7200 och köpte du med 2GB ram eller har du satt i själv?
  4. Skulle vara kul att veta hur du tycker att det funkar med din Macbook, skriv gärna och berätta om den räcker till!
  5. Jag brukar köra i 16 bitar så det borde gå och jag har 896 MHz SDRAM så det borde funka då. De ska ju alltid skräma upp en i affären med att det kanske inte startar alls eller att man inte får någon support om grejjerna inte funkar... Tack för svar!
  6. Hmm, var det en manual man fick till programmet eller menar du ngn annan? Jag fick programmet med min Mac men utan manual...
  7. Jag undrar hur man ställer in 6/8-takt i Reason 2.5??
  8. Är det någon som kör MBox 2 på en G4 med processor under 1 GHz? Funkar det? Har sett på hemsidan att det inte rekomenderas men att det kan funka ändå...
  9. Hej, jag undrar hur ni andra gör när ni spelar in via Mbox. Jag har Mbox 1. Jag vill spela in tex en gitarr samtidigt som jag spelar upp Reason och då får jag antingen direkt ljud på gitarren, eller om jag mutear kanalen jag spelar in på så måste jag hitta ngt mellanläge på input/playback knappen. Är det ngn som har en bra lösning på detta? Jag har ingen volymratt på mina monitorer. Ska man köpa ett mixerbord o komma åt en del av problemet, att få en volymratt eller är det annorlunda med Mbox 2? Där finns ju en monitorratt, löser den problemet? HJÄLP!
  10. CEB

    Köpa Pod XT i USA?

    Aha, är det så att man inte får en nätadapter till från början? Tänkte köpa en i USA och ta med hem o de kostar bara 2050:- där, men det är ju det där med garantin då... Vad menar du Wonderboy, är det olika ljud i Podsen från USA och Podsen från Europa?
  11. CEB

    Köpa Pod XT i USA?

    Är inne på att köpa en Pod XT i USA o undrar om det är ngn som har koll på det här med elen? Hur får man lättast apparaten att funka i Sverige? Och är det ngn som vet om garantin kan funka här hemma också?
  12. Nu har jag fått tips om att det ska funka, har dock inte testat ännu. Tydligen säger Digidesign att de inte rekomenderar saker om de inte kan garantera att det kommer att funka. Sen kanske man inte kan köra 30 kanaler med 4 pluggar på varje men uppgraderingen ska funka iaf... Jag har 896 i RAM. Det där med bruset har jag upplevt med iTunes, programmet stänger också av sig ibland, utan synlig anledning. iTunes började med trolltygen sedan jag bytt från en Digi 001 till en Mbox.
  13. Det verkar ha flippat helt nu funkar plötsligt klicket igen och programmet roar sig endast med att stänga av sig efter ca en halv minut! 😏
×
×
  • Skapa ny...