Jump to content
Annons

schteffe

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan detta vara nåt lämpligt? http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=1...mp;artno=153438
  2. Tack igen för bra tips! Det blir elektroniskt set, pga. att jag inte vill störa omgivningen. Finns det nån som vet av nån bra affär i sthlm som har kunnig personal och prisvärda produkter?
  3. Kram tillbaks Erik och till er alla andra som ivrigt gett mig feedback! 😉 Det låter ju bra! Jag har till en början iaf tänkt trumma lite på mitt lilla rum sena kvällar när det blir lite tid över. Låter bra att kunna koppla in musik till det digitala trumsetet så man kan få allt i lurarna. Då finns ju trummor i musiken, så jag antar man får försöka efterhärma dom då? Hur är det med noter vad gäller trummor, hur funkar det med det? Kan man ladda hem sånt till en del kända låtar kanske? Och vad föreslås för nybörjardigitaltrumset för mig som inte är för dyrt...jag vet ju trots allt inte än om detta är min grej (även om jag tror det!)
  4. Hej Forumet! Jag har länge fantiserat om att på något sätt lära mig spela trummor. Mest för att det är så rackarns kul att "lufttrumma" med i olika låtar. Jag har verkligen ingen koll på hur det går till när man lär sig spela trummor, och tänkte därför höra med forumet för att kunna bedöma om det verkar kul eller ej. Tänker absolut på ett digitalt set eftersom jag är inneboende och inte vill störa. Finns det något som gör att man kan spela till musik och lära sig, typ lite a la tv-spel-rock-band? Är ju trist om man får trumma i sin ensamhet utan musik till. Tacksam för alla tips! 😛
×
×
  • Skapa ny...