Jump to content
Annons

Dajana

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Dajana

    SÖKER MIXARE OMGÅENDE

    Hejsan. Jag heter Dajana Lööf och håller just nu på med en låt som ska släppas som singel om 2, högst 3 veckor. (Videon ska spelas in i Låten har mixats av några snubbar på Bmg/chrysalis och Razor Boy men vi är inte helt nöjda och tycker den är lite för kall och pressad och vill ha den mer varm och stor. Inget jättetidskrävande jobb då det mesta redan är gjort. Men det är bara sista biten som ska till. Hör av dig vid intresse på dajanaloof@gmail.com Referenslåt:
  2. Dajana

    SÖKER MIXARE OMGÅENDE

    Hejsan. Jag heter Dajana Lööf och håller just nu på med en låt som ska släppas som singel om 2, högst 3 veckor. (Videon ska spelas in i Låten har mixats av några snubbar på Bmg/chrysalis och Razor Boy men vi är inte helt nöjda och tycker den är lite för kall och pressad och vill ha den mer varm och stor. Inget jättetidskrävande jobb då det mesta redan är gjort. Men det är bara sista biten som ska till. Referenslåt är Niello feat. Phantomen. Hör gärna av dig omgående vid intresse på dajanaloof@gmail.com
  3. Kikade in på beijers hemsida, och där fanns en massa olika typer. Vilken typ av ull är bäst o ta? Mineralull
  4. Usch, inga glasfiber och en massa kli vill man ju ha :/ Men jag antar att klistret var för det?! Hmm..kanske man ska köpa absorbenter istället 🙂 Men då är åter frågan, OM jag inte ska göra några och köpa istället. VIlka är bäst?
  5. och är glasull och mineralull samma sak? 😄
  6. Förresten ska tyget man klär på vara så tunt som möjligt så det andas?
  7. Ok Tack för tipset, ut på ull jakt då 🙂
  8. Ahh såg nyss ditt svar. Okej, men bygga låter avancerat 🙂 Hur gör man det? Ska jag köpa mineralull, och behövs något trä?
  9. Hej tack för ditt svar! Har varit inne på att köpa auralex auralex istället, rekommenderar du de istället för de andra grejerna? Var orolig eftersom de bara var absorbenter och inte diffusorer. Får tillägga att det som omringar sångbåset är en väggavskärmare i bambuträ där jag tänkte hänga eller limma grejerna på eventuellt, eller så smackar jag upp de mot väggar istället!! Resultatet är trots allt viktigast, vill ha ett sound som låter nära och varmt.
  10. letar akustikmaterial till min sångstudio!!

  11. Tjena. Håller på o bygga en liten hemmastudio och ska nu bygga ett mick/sångbås. Jag kör med hörlurar så basfällor är jag inte i jättestort behov utav i nuläget. Har läst på forum och letat runt lite, hittade lite olika förslag som jag håller på och välja mellan. Men eftersom jag inte har tillräckligt med kunskap så vore det sjysst om någon ville råda mig till det bästa och smartaste köpet. (Info: tänker mig 1200 högst prismässigt och rummet är ca 13 kvm men endast en liten hörna utav rummet är tänkt att akustik-behandlas till främst sång och gitarr) Har kikat på The akustik- 1 Och undrar om det är ngt att ha, och vad är skillnaden mellan den ovanför och denna? : the akustik - 2 Sedan fick jag även lite tips och råd ifrån Absoflex Palett finns i två storlekar: 1200x1000x50mm = 345kr/st exkl. moms och frakt 1200x600x50mm = 241kr/st exkl. moms och frakt Och även i tyg Finns också i två storlekar: 1200x1000x50mm = från 635kr/st exkl. moms och frakt 1200x600x50mm = från 421kr/st exkl. moms och frakt Tyckte det var rätt bra pris på grejerna, men är de så bra? Och jag behöver ju även diffusorer och inte bara absorbenter? Ifall jag skulle köpa de ifrån absoflex så tänkte jag dra till med 2 stycken (utan tyg) och sen köpa conrads billiga dämpningsplatta för 195 spänn och använda som en light diffusor?! Eller är första valen med The T Akustik bättre? Någon som kan hjälpa mig måntro? 😄 Mvh Dajana Ps. Bilden är Absofelx Palett absorber!
×
×
  • Skapa ny...