Jump to content
Annons

NINCOMPOOP

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nu ska alla skivor ligga uppe för nedladdning på sidan. Vi har (som vanligt) haft lite tekniska problem. Men, välkomna in och fira vår sista tid som skivbolag. Tack för allt! sudd.
  2. NINCOMPOOP

    sudd. is dead

    Hej vänner. Nu lägger sudd. ner. Efter nästan sex år känner vi att det finns annat också i livet. Men, vi gör det inte i tystnad. Den 1/12 släpps vår sista cd. En samling med det bästa genom åren. Dessutom finns det lite annat smått och gott att titta på såsom videos, tack mm. Så, besök oss gärna på www.sudd.org. Nu finns vi här, om en månad är vi borta. Tack till alla som deltagit och som laddat och köpt vår musik. sudd. Henrik, Robin, Christian.
  3. Hej vänner. Så har vi på sudd. äntligen släppt nytt. Denna gång två skivor; Här bjuds på artister som t ex Familjen, Fujasaki och Leopold Gregori. Med artister som t ex Goto80, Sulumi och Kråke på upptäcktsfärd Välkomna in och ladda ner på http://www.sudd.org. Självklart gratis! Med musikaliska hälsningar; Robin, Christian och Henrik sudd.
  4. Självklart finns det ju också http://www.sudd.org med sin elektroniska musik. Men det är klart, jag är ju partisk. 😊 Henrik
  5. Hej alla. Ville bara försäkra mig om att ni inte missar sudds. julkalender. Varje dag öppnar vi en ny lucka med en ny låt. Självklart alltid för gratis nedladdning! God jul på er sudd. PS Skicka gärna in er musik till oss. Mer info hittar ni på www.sudd.org DS
  6. NINCOMPOOP

    sudds julkalender

    Goda vänner. Minns ni tiden då man den förste december äntligen fick öppna första luckan i adventskalendern? Nu är det dags att bli barnslig igen. Sudd. släpper nämligen sin egen version, den musikaliska. Bakom varje lucka finns en ny gratis låt för nedladdning. 24 luckor, 24 låtar. Ända fram till jul. Välkomna in den 1/12. http://www.sudd.org Hälsningar Tomtarna i sudd.
  7. Kära vänner. Den 15 maj släpper vi vår vm-skiva för att fira det kommande guldet i fotbolls vm. Markera detta datum i era kalendrar, gå in på http://www.sudd.org och ladda ner allt ni orkar. Självklart är skivan gratis! Välkomna och god sommar på er!! Henrik, Robin och Christian sudd. PS Tack för alla bidrag!!!!
  8. Mornel>> Strålande låt!! Ska jobba på att få med den på skivan!! Fortsätt skicka bidrag till denna fotbollsfest! Henrik, sudd.
  9. mornel >> ska lyssna så fort jag kommer hem, men visst verkar det spännande!! Bli stämda för att använda VM? Som står för Verkligen Mäktigt?? 🙂 Fortsätt bidra vänner!!! Mvh Henrik sudd.
  10. Kära medmusikant, Eder mest kärleksfulla Göteborgslabel sudd ska sätta ihop en samlingsskiva/nätsamling till fotbolls-VM i Tyskland i juni. Vi undrar förstås om ni vill bidra med en låt. Det enda kravet är egentligen att den har fotbollsanknytning (t.ex. samplat målnätsrassel/jubel eller textrader som "mera mål"), sedan får det vara vilken typ av låt som helst - ju mer mångfald desto bättre. Allt från experimentell electronica, j-pop, punk, lågmäld gitarrpop och dansband hoppas vi ska bli representerat. Hur lång eller hur kort som helst, hur svulstig eller hur minimal som helst, det finns inga gränser. Samlingen kommer att sippra ut till massorna via det världsomspännande nätet, fritt och på så många sätt som möjligt. Även gratis CD-R:s kan komma att florera (ej bestämt) och därmed lovar vi ingen ekonomisk vinning. Endast uppmärksamhet: vi ser till att marknadsföra er och detta kan komma att rikta strålkastarna mot just ditt band. Men viktigast av allt: ni får uttrycka er kärlek till världens finaste sport. Hör av er till mig: robin@sudd.org Och titta gärna in på hemsidan: http://www.sudd.org Med vänlig hälsning, Robin Björkman, Christian Abrahamsson, Henrik Bengtsson sudd.
  11. Hej alla! Tyvärr verkar det som att nedladdningen inte fungerar till 100%. Men hav tålamod, vi jobbar på att ordna upp detta. Hoppas ni får en bra jul trots detta. Henrik sudd.
  12. Hej alla! Ville bara berätta för er att sudd. släpper en julklapp åt er. "Nordic combination" består av 11 spår från b la Sophie Rimheden, Sveimar, Pellarin, Fujasaki och Printer. Självklart laddar ni ner detta enastående album gratis från http://www.sudd.org God jul på er!! Henrik, Christian och Robin sudd.
  13. Hej alla! Eftersom vi på sudd. får tillskickat oss en stor mängd underbar musik har vi bestämt oss för ett extra släpp denna sommar. sudd. mixtape vol. 1 innehåller allt från experimentell electronica till drivande beats. Allt självklart för GRATIS nedladdning. Välkomna in på http://www.sudd.org ! God sommar på er Henrik sudd.
  14. Tjena alla! Glöm inte att det idag går att ladda ner alla våra album GRATIS! Erbjudandet gäller dock endast idag så missa inte denna chans. Med soligaste hälsningar. Henrik www.sudd.org
×
×
  • Skapa ny...