Jump to content
Annons

osten72

Medlem
  • Antal inlägg

    58
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hejsan! jappdåvar väl det mästa klart så nu skall den till Högberg för sista momentet (injustering).Hoppas ni gillar slutresultatet.
  2. Hej Igen Ja nu börjar bitarna falla på plats, halsen är snart klar , skall bara klarlackas , sedan har guran fått sin lilla kromade tribal bakom stallet och en kromad väntilhatt till switchen. Väntar bara på sadlen till halsen och den kommer väl i morgon . Ska bli kul att få höra hur den låter.
  3. Tack så mycket för dom orden 😏 Det är sånt som gör att jag fortsätter med det jag gör 😉 och skapar vidare .
  4. Ja då kommer en liten oppdatering, det blir dom två färgerna har jag bestämmt så den biten är klar, har lekt lite med p-skyddet i dag och har kommit fram till det här med noter + att man ser färgerna under sås så får det bli, kanske inte alla som tycke om det men det är meningen att den skall vara udda 😏 .
  5. Jag köpte line 6 iv spider 150 watt och kan säga att den kan man krema på en jävla massa med + att den är ganska trävlig med alla funktioner och kan även spela inn med den. Har en kompis som bara har rörförstärkare och spelar i band och han blev förvånad hur bra den låter och sa att den är det inga problem att spela gig med. men jag kan häller inte jemföra med peavy men jag är supernöjd.
  6. ja man tager vad man hittar he he . blir lite mer personligt dåoch ingen har likadant, sedan är det jo kul att få mixtra och modifiera saker och ting
  7. Väntilhattar hittar du på meonomen =)= altså rattarna 😄 men dom måste ändras lite innan dom passar. Precis det som är meningen att basen ska sticka ut i mengden ( Det är ett bestälningsjobb) är själv ingen favorit av skrikiga färger.
  8. Hejsan Ja nu är lite nya saker på gång ! en Strata och en Bas. Stratan har fått ett lite rått stuk med svart grundfärg och kopparpearl stripes kromade mickkåpor och humbucker. rattarne är ombyggda väntilhattar till bil i form av maltesekors. Alla mickar är wilkinson ,stall wilkinson, Halsen blir en räser men har inte fått den än och den får spretzler svarta låsbara stämmskruvar. Tror den blir kanon när den blir klar. Sedan har jag ett basprojekt på gång oxå som ser ut så här just nu är lite i valet och kvalet om jag ska lägga till lite gult oxå men jag vet inte =)=) , sedan blir det ett plexiglas p-skydd på den så att mönstret syns igenom , ja det var väl det men det dyker säkert upp nya ider under jobbets gång .
  9. Tjo ho! vill passa på att önska alla forumsrävar en god jul och ett gott nytt gitarrår 😄 Mvh Öystein
  10. Japp det stog utomhus, räcker igentligen bara med klor och vatten men ag ville skynda på etsandet 😐
  11. Tack för det onkel fester Ja dom kommer jag ihåg , fans både med fot och för bord 🙁
  12. ja det kan jag väl göra 😄 vad bjuder du? Skicka ett PM om du vill ta det den vägen.
  13. he he tack! Ja dekalen är från en Pontiac Catalina och jag tycker den passar på en telcaster ( Rocken roll och bilar vet du 😲 ) jodå jag glömde fota halsen men den rubbade jag över med 180 papper och ducshade över lätt med svart färg som jag torkade av sedan för att få gråaktigt utsende i slipreporna och la på celulosa klarlack sedan som jag rubbade med scotcbriteduk. Fixar lite fler bilder i morgon
  14. Hej Fick tag på en billig kinatele i går och gjorde en snabbrelic av den i dag he he. skar lite i kroppen med rakblad för att skapa lite lacksprickor och matta ned den med 600 papper och polerade med autosol överdet igen så den blir halvmatt, dingsade till den med en huggmeisel och lite annat smått och gått, under tiden låg all mekanik i en blandning av svavelsyra och klorpulver , kan säga att det var dundermedicin he he he he grejjerna låg där i ca två timmar och det räckte minnsann 😲😄 skruvarna var nästan svarta., sedan drog jag upp ett stort fult hål i p-skyddet för halsicken som är en singelcoil från en strata. Bilderna är av dålig kvalle med det kommer mera senare he he , ett galet projekt som inte va genomtänkt det bara blev som det blev.
×
×
  • Skapa ny...