Jump to content
Annons

SEMIR

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Midiklaviatur har jag tänkt köpa, vilket föreslår du? jag har kollat runt lite och kollat lite extra på AKAI MPK 49, är den bra? är det något att ha? samma sak ang. ljudkort, har du nått att föreslå på denna sidan eftersom att jag har så stor koll, vad är det jag ska tänka på? Jag har tänkt lägga ner 10 000 - 15 000 kr på allt.
  2. FL 10, sen har jag en massa olika VST pluggar. Sylenth, Nexus, Massive m.m klaviatur har jag inget, inget bra ljudkort eller nått sånt. Har tänkt köpa in allt detta, men jag vet inte exakt vad?
  3. Hej! Jag har nu hållt på med musik i ett tag och funderar nu att ta det till nästa steg, nämligen att köpa studio utrustning. Men jag vet inte riktigt vad det är jag ska köpa. Jag är villig att lägga ner ganska mycket pengar på detta. Den musikstilen jag generellt gör är Tech/Deep House och Trance. Håller just nu på med FL men har börjat lite på Albeton delen. Har ni några tipps om någon grundlig studio installation? Tack i förväg // MVH Semir P.S Här kan ni även lyssna på lite remixes, mixtapes, mashups m.m som jag gjort: http://soundcloud.com/semir_sehic
×
×
  • Skapa ny...