Jump to content
Annons

Lostdoc

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lostdoc

    hög latency

    Hej. jag har ett audiophile kort med asio stöd men jag får endå output latency på nästan 800 och input latency på 100. jag har precis formaterat datan och startat på nytt så att säga, jag hade aldrig dessa problem förut med det här kortet. vad kan det vara för inställning?
  2. Hej. Jag vill spela in lite bas slingor med hjälp av cubase, kan någon rekommendera någon bra plugin för förstärkar emulering eller någon form av rack emulering (lägga ihop flera effekter). Även om det finns liknande för gitarr? eller måsta jag köpa en line6?
  3. Jag har ljud i datan, och det kommer ljud från klaviaturet som finns i cubase. jag har inte prövat med creatives drivisar då jag nyss skaffade mig synthen.
  4. jag har en kabel med midi in/out i ena änden och gameport i den andra. i min synth ( inte endast ett klaviatur alltså) har jag kopplat in till in och out på out (det var märkt på midikabeln). min synth är en yamaha dgx-202. jag har prövat med att ställa kx drivisarna sopm in och sen en vst plugin som out i cubase men jag får inte ljud. jag har en fundering om det kan vara den där kx DSP'n som strular fast jag är ganska kass på det där.
  5. nu är det så här att jag har köpt en midikabel till min midisynth, ganska logiskt. men jag har ingen aning om hur jag får det att fungera, jag vill använda den i cubase sx för att kontrollera vst instrumenten. jag har sb live kort med kx drivrutiner. jag får inte ens någon signal från synthen in i datan, är det någon inställning någonstans? /Lostdoc
  6. Lostdoc

    bra bra

    kul kul
×
×
  • Skapa ny...