Jump to content
Annons

pile63

Medlem
  • Antal inlägg

    230
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av pile63

  1. Pro Tools first fungerar inte med andra plugins än dom du kan köpa i den nya affären i Pro Tools.

    Alltså andra pluggar du har installerade innan kommer inte att fungera i Pro Tools first. Vilket är rätt så irreterande.

    Ett bra tips att lära sig mer om Pro Tools first är att kolla in Pro Tools Expert.

    http://www.pro-tools-expert.com/search?q=pro%20tools%20first&f_collectionId=55021246e4b0781cf3b85ed3

    Där bör du hitta alla svar.

  2. Tänk på att du kan hyra per månad via Avid. En bra grej om du vill testa bara och sedan se om det är för dig.

    Det snacket som har gått länge nu att man inte kan komma att kopa Pro Tools är struntprat bara. Man kan fortfarande köpa loss Pro Tools. Dock kommer det bara vara ett år support med uppgraderingar. Det är sedan en valfri kostnad om man vill lägga ut det år i fortsättningen.

    Kolla in på Avids hemsida så blir det klarare för dig.

  3. Jag tror att Apple kommer att klara det bra. De har ingen gratis tjänst, Alla med Iphone kommer nog att ha båda ett tag och sedan gå till Apple music.

    Utbudet tyckar jag är samma, dock med klarare ljud och mycket bättre utseende.

    Kommer nog att gå över till Apple när mina tre månader gratis är slut.

  4. Skall erkänna att jag använder mest till att leta fram melodier genom att använda "random". Man väljer ut en grundton, Sedan testar jag mig fram genom välja olika oktaver. Ibland hjälper det till och ibland blir det bara inte bra.

    Men för den som kanske inte är så hemma på skalor och hur det funkar är det ett bra hjälpmedel.

  5. Det kom en uppdatering igår till Auria. Den löste en mängd problem och nu ser man att det kommer uppdateringar på de flesta appar varje dag.

    Så ge det ett par veckor till så är nog de flesta problem lösta. IOS7 funkade bra efter de första veckorna. Sedan var det klockrent. Jag tycker redan att min padda har blivit stabilare och mer minnesnål nu sedan IOS8 kom in. Det blev en stor skillnad efter 8.02 uppdateringen kom.

  6. Om ni funderar på att uppgradera till ios8, så ligg lågt ett tag till. Audiobus verkar inte fungera med flera appar som har uppdaterats till ios8 samt att Korgs alla appar krashar.

    Så det här var sista gången jag gick på det tåget bara för att se vad som händer. Dock finns det lösningar på webben om man har gjort en uppdatering till ios8 och vill nedgradera igen. Sök på google om Dowgrade ios8.

  7. Vill man testa en plugg så brukar det finnas demon till de flesta pluggar. Det är också ett bra sätt att kolla om man verkligen trivs med den eller inte.

    Vill man då inte ha pluggen, nä köp den inte, vill man ha den. Köp den då. Antingen ny eller beg. Vad spelar det för roll? Du som användare får det du vill ha och alla blir nöjda.

  8. Som sagt, det var nu ett tag sedan jag bytte till Pro Tools. Din site har jag haft så mycket bra användning för och det har gjort mig till en bättre mixare. Ett kanonjobb har du verkligen gjort. NIta denna tråden nu. Den är väldigt värdefull.

×
×
  • Skapa ny...