Jump to content

MalinSjolander

Medlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MalinSjolander

 1. Twice blev årets vinnare med sin sommarhit "Sommar i Sverige" låten har nu fått en makeover av neonberger music samt musik video och finns att se här Video: http://ubetoo.com/neonberger/31055 sång: http://ubetoo.com/neonberger/31056 ÅRETS SOMMARPLÅGA
 2. Detta var en efterlysning till dom som var intresserade, en praktikplats intresserar inte alla. Jag hade praktikplats på Ubetoo för snart 2år sedan.
 3. tyvärr betalas det inte ut någon ersättning i form av lön.
 4. uppgifterna kommer variera, bra om sökande har goda kunskaper i engelska. Den främsta uppgiften kommer vara att assistera Samarbetsansvariga, sedan kommer det vara varierande uppgifter så som research, promotion etc Sökande kan se detta som en möjlighet till arbetsträning för eventuell senare anställning.
 5. Ubetoo söker efter en eller flera praktikanter under våren Ubetoo är en svenskutvecklad musiksajt där artister får betalt då deras musik spelas. Ubetoo grundades 2008 och är ett dotterbolag till svenska StagePool AB. Bakom bolaget står VD Anna-Clara Blixt Modin och utvecklingschef Thomas Flores som även grundade moderbolaget StagePool Ubetoo är en engelskspråkig nätgemenskap som vänder sig till musiker och filmskapare som vill kunna livnära sig på sina alster. Alla musik- och videoklipp på Ubetoo är gratis att lyssna och titta på. Finansieringen sker genom annonsering. Vi är i behov utav en eller flera praktikanter som är intresserade av musik och internet marknadsföring. Skicka gärna CV och ett personligt brev till malin.sjolander@ubetoo.com http://www.ubetoo.com
 6. haha, javisst ubetoo är en ängel bland massa demoner... nä men vadå självklart vill ju Ubetoo också gå i vinst, det är ingen ideell verksamhet. Men när det kommer till den här tävlingen finns det faktiskt ingen direkt "GÅ MED VINST" Tanke bakom, detta är en tävling som ska vara rolig och som neonberger, warner och ubetoo har gått ihop och skapat för att hitta ny musik och kanske möjligen en låt som kan bli en sommarhit. Så visst det kanske är en win-win situation, ubetoo vinner på att artister använder sajten iom tävlingen men artisten vinner på att Warner lyssnar på musiken och letar talang och får en musikvideo inspelad av sin låt samt kan tjäna några kronor på att delta i tävlingen då artisten faktiskt får 50% av annonsintäkterna. och nej det handlar inte små summor som 2kr för 10000 lyssningar. Vi hymlar inte med utbetalningarna utan är stolta över att vi faktiskt betalar ut så pass mycket som vi gör varje månad till alla artister som använder ubetoo. Se senast utbetalning här: Visit My Website
 7. då skadar det inte att hjälpa folk på traven att hitta låtar som inte nödvändigt vis släpps av en etablerad artist
 8. Ett sätt att få musiker att stötta varandra. Din första fråga skulle egentligen vart "vart går pengarna ifrån smsen till?"
 9. måste vara jobbigt att vara så hatisk/anti....
 10. haha, du kan sitta och plussa ihop siffrorna själv, och då få fram att de kronor som kommer in via sms röstningen inte kommer i närheten av en vinst. Arbetstid för projektet , musikvideoinspelning, distribution ifrån warner, alla pengar som delas med artisterna under tiden som deras musik spelas (om du missat att ubetoo delar annonsintäkterna med artisterna) etc. finns ingen chans att det går med vinst på 3kr/sms. men det e gulligt att du försöker få det att låta som att vi vill lura pengar av dig till vårt "oseriösa" skit.
 11. varför skulle jag ens vilja besvara det där inlägget? BTW tiden är ganska irrelevant då föregående års sommarlåtar har ibland dykt upp tidigare än mars månad.
 12. nje, kan inte hålla med dig, då smsen endast kostar 3kr så handlar det inte om att gå med vinst. Det här är en kul grej och vi hoppas att vi får fram en "sommar plåga" och det kostar INGET att lyssna på musiken, samtidigt får artisterna betalt för varje unik spelning som görs.
 13. det behöver inte kosta, man kan välja att sms rösta då kostar det 3kr + ev operatörsavgift. Annars kan du genom att spela låten och be andra spela låten hjälpa din favorit låt till final. De 9 bidrag med flest sms röster och Det (1) bidraget med flest unika spelningar går till final Så det behöver inte kosta något.
 14. det står när man spelar låten , det kostar endast 3kr + operatörsavgift.
 15. Rösta fram den låt du tror har mest sommarplåga potential! lyssna igenom låtarna här: playlistoch sms.a sedan låtens id nr till 72 697
 16. nja, lite mer än än två veckor har artisterna möjlighet att ladda upp bidragen innan vi stänger "portarna", men jag förstår vad du menar och tyvärr, för att hinna ha en sms röstning på semifinalisternas bidrag och hinna spela in en musikvideo med vinnaren INNAN sommaren så måste alla bidrag vara uppladdade senast 5 mars och hela tävlingen avslutas i början av april.
 17. absolut inte, snarare tvärtom, på ubetoo delass ALLTID annonsintäkterna med dig varje gång din musik spelas, så det innebär att du kan tjäna en slant under tiden som du deltar i tävlingen.
 18. en vecka kvar att ladda upp bidrag! tackar för alla fina mail och kommenterar om skickats ang tävlingen! =)
 19. En vecka kvar nu att ladda upp ert bidrag till sommar hit tävlingen på Ubetoo i samarbete med Warner Music och Neonberger Music! Ubetoo sommar hit Lyssna gärna på bidragen som deltar i tävlingen! Nästa vecka kör röstningen igång och den låt med mest "sommar hit potential" ska röstas fram ! sommar hit Playlist
 20. jo jag har försökt ändra både det ena och det andra i inställningar, men fattar inte hur jag ska göra vissa grejjer, om möjligt så får gärna admin göra det åt mig.
 21. UBETOO LETAR ÅRETS SOMMARHIT I SAMARBETE MED WARNER MUSIC OCH NEONBERGER MUSIC! Har du låten som har potentialen att bli året sommarplåga? Du har nu chansen att få en musikvideo och din låt distriburerad genom Warner Music och promotad av Neonberger Music och Ubetoo! läs mer: Ubetoo
 22. Kolla in ubetoos nya annonstjänst, där ni har möjlighet att se aktuella auditons/gigs/jobb eller kanske saknar du en trummis och vill annonsera ? musicians wanted
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.