Jump to content
Annons

tec3can

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om tec3can

  • Födelsedag 1991-08-07

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Halmstad
  1. Tack för alla svar! har provat alla saker ni nämner utan resultat. Har dock kommit fram till att det är något fel med ljudkortet. Har provat med ett annat usb-ljudkort, fast med samma sladdar, och då har det fungerat utmärkt. Nytt fenomen har dock uppkommit. När jag kopplat in mitt FastTrack-kort fryser sig datorn efter ett tag, vare sig jag kör Cubase eller bara låter datorn vara. Riktigt, riktigt tokigt faktiskt. Min enda lösning hittills är att lägga lite amp simulator på stereo out och låtsas att jag lyssnar på en fet LP. Då knastrar det nästan najs.
  2. Skulle försöka spela in lite sång idag genom mitt M-Audio Fast Track Pro-ljudkort, men det kom med någon sorts knaster- och klickliknande ljud på inspelningen. Följande saker har jag uteslutit: - Externt ljud - Fel på sladd /glapp - Låg latency - För hög signal in - Disfunktionella drivrutiner När man zoomar in riktigt nära så ser man knastret bland ljudvågorna. Det ligger alltså med på inspelningen. Har kört med exakt samma utrustning tidigare och då har det funkat utan problem. Behöver lösa detta snarast! Jag hoppas bara att det är någon liten skitgrej jag glömt att göra.
  3. Mitt namn är Christofer och jag har just tagit studenten efter att ha pluggat Ljudteknik och Musikproduktion på Sturegymnasiet i Halmstad. Jag är jättenöjd med min utbildning och mitt yrkesval och vill nu ut och jobba. Bor för tillfället utanför Halmstad men flyttar eller pendlar om det skulle behövas. Ni hittar mitt CV på följande sida: www.cv-online.se/cv/ddc3 Lösenordet är "ljudtekniker". Jag kommer gärna och träffar er personligen om ni skulle vara intresserade! Med vänlig hälsning, Christofer
×
×
  • Skapa ny...