Jump to content
Annons

someone

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Aah! Gud, jag hade glömt att instalera det nu när jag fått nu dator. Ska genast testa det! Tack för hjälpen!
  2. Jag laddade bara upp den på imagehost. tror inte det är virus där.
  3. Såhär ser det ut. http://f.imagehost.org/view/0117/s_h_r
  4. Det var inställningarna som var felet. Dock om man ska skapa VST instruments, trummor. Så kommer det inget ljud när man trycker på dom olika knapparna. Förlåt för min okunnighet, jag är helt ny inom detta ämnet. [EDIT] Och såklart kan jag inte få ljud när jag spelar in fortfarande.
  5. Jag har ett nio 2|4 ljudkort. SP B1 mick Har en ny dator (ca 2 månader) Det verkar dock inte som man kan avinstallera ljudkortet från den. jag har mixat lite med sånt, men jag har ju ingen aning om vad dom ska vara inställda på.
  6. Yes, jag har skaffat Cubase äntligen. Men om man ska spela in någonting så kackar ljudet, det blir knastrigt, och det kommer ett eko på ljudet. Jag har ett externt ljudkort. Jag har en väldigt bra mikrofon. Om jag bara spelar in ljud via Windows egna ljudinspelare så funkar allt bra. Men med cubase så funkar det inte. om man mixtrar lite med line-in och out så funkar det ibland, men efter några sekunder så börjar det igen. Någon som vet hur man fixar detta?
  7. Ah, jag har inte alla indianer i kanoten, tusen tack!
  8. Det känns om om det inte händer någonting när jag spelar in via nio 2|4:anm om jag vrider och på alla spakar så låter det ändå likadant när jag spelar in. Jag behöver verkligen hjälp.
  9. Jag har alla spakar på mono. Ändå är det bara ljud på ena sidan.
  10. Jag har nu installerat min Novation nio 2|4 Men när man ska spela in så kommer ljudet bara in på 2 av mina högtalare (vänster sida) så det är tyst på dom andra 2 (på höger sida). Varför händer detta?
  11. Jag har en sprillans ny dator med Windows 7
  12. Så ni tycker jag ska prova först utan att avinstallera det interna ljudkortet på datorn? Och om det krånglar, så ska jag avinstallera det helt?
  13. Tjenare, jag har köpt ett extern ljudkort precis. Jag har hört att man ska avinstallera det gamla ljudkortet för att det inte ska bli något kludd. Min fråga är: Hur avinstallerar man det? Jag är inte någon haj på datorer så förklara gärna hur man gör. Jag har letat på google, men inte hittat någon som förklarar begripligt enligt mig. Tacksam för svar! [EDIT] Jag har nu instalerat min Novation nio 2|4. Men när jag ska spela in något så kommer ljudet endast på vänster sida. Och jag, jag har dragit alla knappar till mono, har vridit och vänt på allt för att testa.
  14. Aha! Vet du någon forums-sida som tar upp saker om just sånt?
  15. menar du då att: Om man ska spela in gitarren och sången var för sig, så ska man micka gitarren i stereon för att få det att låta mer naturligt?
×
×
  • Skapa ny...