Jump to content

TMM

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About TMM

 • Rank
  På gång
 1. Extremt sent svar på en extremt gammal tråd, men ett påpekande är ju faktiskt på sin plats här. Ett rejält knippe av den låten har ju faktiskt plockats direkt från "Snack, Shaydie - Overdose" också. Det var faktiskt bland de första delarna i låten jag verkligen kände igen. Fast på något sätt är det kanske vedertaget att artister i princip helt saknar fantasi i bland och plockar upp samplingar som ibland bara "råkar" vara skandalöst välbekanta. https://www.youtube.com/watch?v=llYQpHxlqCc
 2. Jag kontaktade recordunion och frågade hur lång tid det tar innan man hamnar på spotify och svaret var då att det tar "4-6 veckor för musiken att komma upp på alla vår partners". Mailet skickade jag för nästan exakt en månad sedan nu, så fungerar recordunion så skall det snart dyka upp något där tycker man. Synd att det skall ta så fasligt lång tid bara... Hur får man bekräftat överhuvudtaget att det blir så? En annan sak som jag också undrar är om man i efterhand kan ta bort musiken själv, ifall något blivit fel första gången.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.