Jump to content
Annons

Dj Schmuck

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. hej, Har en Ibanez TS808 med Keeley Mod. Till pedalen kom en liten ström adapter sladd (ser ut som en 1/8" audio sladd typ). På Robert Keeley hemsida säger man att man bör använda en Ibanez AC109 adapter men när jag kollar på bilder på den verkar det som man inte kan byta ut toppen (som multi adapters med olika "munstycken"). Jag har en billig multi adapter men den funkar inte, så kör me batterier för tillfället vilket jag skulle vilja undvika. ngn som vet? tack
  2. Hej, Jag har Pro Tools 8, Macbook (intel), M-audio Keystation Pro 88 (midi keyboard med en massa controllers), Enigma, den rätta xml filen för Keystation Pro 88 för Pro Tools och importerad i Enigma och överförd till Keystation Pro 88. cs10.bundle filen har jag lagt i den rätta mappen i Applications/Digidesign/Protools/Controllers och fortfarande dyker inte cs10 upp i Peripherals i Pro Tools. Jag läste på något forum att någon hade samma problem och de hade testat att klippa ut alla andra .bundle filer ur mappen Controllers så att bara cs10.bundle fanns i den mappen, vilket jag testade utan resultat. De sa oxå att man kunde testa att unmounta firewire hdd och sedan starta om protools vilket jag oxå testade men ingen cs10 dyker fortfarande upp i Pro Tools. Jag har laddad ner cs10 (som är en .bundle fil som alla andra controllers typc24) från en gammal sida så de är för typ pro tools 7.4 eller något liknande men det verkar vara den rätta officiella filen som man ska ha, laddade ner den som en .dmg fil (vilken cs10.bundle finns me på). Jag har gjort en hel del research men fattar fortfarande inte varför inte cs10 dyker upp under Peripherals i Setup i Pro Tools. Någon som har en clue? Tack på förhand!
  3. Hej, Jag har Pro Tools 8, Macbook (intel), M-audio Keystation Pro 88 (midi keyboard med en massa controllers), Enigma, den rätta xml filen för Keystation Pro 88 för Pro Tools och importerad i Enigma och överförd till Keystation Pro 88. cs10.bundle filen har jag lagt i den rätta mappen i Applications/Digidesign/Protools/Controllers och fortfarande dyker inte cs10 upp i Peripherals i Pro Tools. Jag läste på något forum att någon hade samma problem och de hade testat att klippa ut alla andra .bundle filer ur mappen Controllers så att bara cs10.bundle fanns i den mappen, vilket jag testade utan resultat. De sa oxå att man kunde testa att unmounta firewire hdd och sedan starta om protools vilket jag oxå testade men ingen cs10 dyker fortfarande upp i Pro Tools. Jag har laddad ner cs10 (som är en .bundle fil som alla andra controllers typc24) från en gammal sida så de är för typ pro tools 7.4 eller något liknande men det verkar vara den rätta officiella filen som man ska ha, laddade ner den som en .dmg fil (vilken cs10.bundle finns me på). Jag har gjort en hel del research men fattar fortfarande inte varför inte cs10 dyker upp under Peripherals i Setup i Pro Tools. Någon som har en clue? Tack på förhand!
  4. Hej, Jag har Pro Tools 8, Macbook (intel), M-audio Keystation Pro 88 (midi keyboard med en massa controllers), Enigma, den rätta xml filen för Keystation Pro 88 för Pro Tools och importerad i Enigma och överförd till Keystation Pro 88. cs10.bundle filen har jag lagt i den rätta mappen i Applications/Digidesign/Protools/Controllers och fortfarande dyker inte cs10 upp i Peripherals i Pro Tools. Jag läste på något forum att någon hade samma problem och de hade testat att klippa ut alla andra .bundle filer ur mappen Controllers så att bara cs10.bundle fanns i den mappen, vilket jag testade utan resultat. De sa oxå att man kunde testa att unmounta firewire hdd och sedan starta om protools vilket jag oxå testade men ingen cs10 dyker fortfarande upp i Pro Tools. Jag har laddad ner cs10 (som är en .bundle fil som alla andra controllers typc24) från en gammal sida så de är för typ pro tools 7.4 eller något liknande men det verkar vara den rätta officiella filen som man ska ha, laddade ner den som en .dmg fil (vilken cs10.bundle finns me på). Jag har gjort en hel del research men fattar fortfarande inte varför inte cs10 dyker upp under Peripherals i Setup i Pro Tools. Någon som har en clue? Tack på förhand!
  5. Kort fråga om Eleven Rack - använda live Hej, Jag köpte Eleven Rack för en månad sen och den låter riktigt bra i hörlurar i hemma studion. Nu är jag i valet och kvalet att skaffa mig en live setup för att köra me bandet. Jag tänkte först att jag skulle kunna använda Eleven Rack tillsammans med en power amp och en cabinet för live men har nu testat Eleven Rack genom tre olika Marshalls (med cleant ljud) och jag förlorar hela den varma runda tub känslan så jag hamnar alltid i situationen där jag föredrar att spela rakt genom Marshalln istället. Det finns inställningar på Eleven Rack för vilket utgångsljud man vill ha: amp input, amp output, rig input, rig output och rig output no cab). Jag har testat samtliga men d e fortfarande samma problem, ett alltför "tunt" ljud utan ngn slags tub känsla. Har någon testat Eleven Rack live? Jag skaffar ogärna en power amp och en cabinet för att upptäcka att d fortfarande låter tunt. Har ingen vidare lust att köra eleven rack genom PA med xlr. Tack (för kaffett)
  6. Hej, jag funtar på att köpa EastWest Goliath och Fab Four sample library med deras sampler Play, man får två för en erbjudande under sommaren. Är det någon annan som använder dessa? På specs står d att minimum är G5 1,6 Ghz 2 gb ram, och d rekomenderar MacPro Quad-Core Xeon 2,5 Ghz me 4 Gb ram. Själv har jag en MacBook (inte Pro) me intel dual 2,2 Ghz samt 4 gb i ram samt ett Digi 002 rack och ProTools 8. Är d någon me liknande setup som använder dessa EastWest instrument? Funkar d? Segt? måste jag ha en MacPro? Tack!
×
×
  • Skapa ny...