Jump to content
Annons

paulwall

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. serato scratch live! hehe, googlade "ssl": inte i närheten av något dj-relaterat där inte!
  2. köpte för några år sen ett ssl från staterna. kommer inte ihåg om jag använde jordningssladden som kom med . nu hittar jag den inte så behöver isf köpa en ny. hade ett missljud för ett par dagar sen när jag riggade upp allt igen, men det är borta nu..? är det så att det inte behövs jordas i sverige eller har jag bara tur att det funkar hos mig? riggen är pio707, ttx1or, macbook, ssl, högtalare o förstärkare..
  3. ingen fara. eftersom jag inte har ngn koll hade jag inte vett att slå till på en gång - ibland är man tvåa liksom. ps. kul för dig!
  4. tack för alla svar! Event ASP8orna norpade någon, så det får bli till att lurka ett tag tills något klipp dyker upp, lyssnade idag på yamaha hs50 o dom gillade jag inte, adam a7 tyckte jag verkligen om men dom är för dyra. mackie hamnar för mig nånstans emellan de andra.. det är kul att lära sig något nytt och att upptäcka att det är så stora skillnader mellan fabrikaten.. tror att jag lätt kan hamna i en situation där jag bara letar o letar efter en perfekt modell å aldrig hittar rätt.. innan sommaren e slut ska jag ha köpt ngt iaf!
  5. ojoj! det finns verkligen en del! men har kollat runt lite och ska höra vad musikbörsen säger om skicket på ett par begagnade Event ASP8 för 4k. dom känns i största laget men om man kan ta avbetalning på beg. och dom är i ok skick så har vi nog en deal... tack för er input! tveka inte att fylla på med tips om ni trycker på ngt!!
  6. ok. jag håller på att börja spela skivor igen efter några års uppehåll och jag behöver nya högtalare. dessa ska fungera som ljudkälla för vanlig lysning men framför allt till att träna hemma (mixa, bygga set etc). det är även viktigt att dom är tillräckligt bra/ärliga för att kunna göra remixar o blends. har inte så höga krav på kräm, utan viktigare är klarhet. kommer att stå nära högtalarna så när-fälts-monitorer är det som är av intresse. helst aktiva. vad tycker ni? aktiva monitorer eller vanliga hifi-högtalare? budget: runt 4000-5000. begagnat är av intresse. ge gärna exempel som ni tror skulle passa mig!
×
×
  • Skapa ny...