Jump to content
Annons

LindaLoo

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kul med lite respons... Jo, som jag skrev i mitt första inlägg angående tingeling: ........när den startar och när den slutar överlåter vi er till att bestämma Så självklart måste introt skippas.. 0,28 verkade väl rimligt som någon skrev, fast som sagt, ni är proffsen så jag litar på att ni är bra på att avgöra början o slut. 1 minut är absolut inte heller hugget i sten utan kan lika gärna vara 50sek. Finns säkert bättre låtar, men det är inte lätt o komma på, några som vi varit långt inne på men ratat "ski bop - scatman john", "Rock This Party (Everybody Dance Now) - Bob Sinclar", "bloodhound gang, den där discovery bla bla mammals"... Ni får gärna komma med förslag.
  2. LindaLoo

    Ny - desperat tjej

    Hejhej!! En glad tjej som behöver lite hjälp... Har lagt min första post här: https://www.studio.se/index.php?showtopic=65728 Hoppas verkligan jag funnit rätt forum för det här.... //Linda
  3. Hej, Tag chansen o bli mitt livs hjälte (nr2). Då jag o min kille gifter oss lite senare i sommar har vi tänkt att spexa till det lite likt detta klassiska brudpar: http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0 Sammanfattat så dansar de vackert i ca 40sekunder - BAM - Musiken bryts o annan fartfylld musik tar vid.. Varvid de kör en en lyckad och rolig dans för de överraskade gästerna. Vi har sökt som två små blå efter två låtar som vi skulle vilja ha komponerad och kommit fram till följande: Först har vi tänkt att dansa vackert till: Tonight, I Celebrate My Love - Paebo Bryson, Roberta Flack http://www.youtube.com/watch?v=MG4TL3ZktyQ Om vi utgår från YouTubeklippet ovan så skulle vi vilja ha "brytet" efter 1,19. Då skall följande låt bryta in (REJÄLT.. Kanske med högre volym(?) - Ni är proffsen): Tingeling - Från melodifestivalen Denna vill vi dansa till i ca en minut, när den startar och när den slutar överlåter vi er till att bestämma, även om ni vill köra originalet eller någon remixad variant. Det är viktigt med fart under denna minut, så remixen kanske är att föredra. Avslutningsvis vill vi avsluta vackert igen med 20-60sekunders vackert dansande till låt nr 1 igen Tonight, I Celebrate My Love - Paebo Bryson, Roberta Flack http://www.youtube.com/watch?v=MG4TL3ZktyQ Vi hoppas innerligt att ni har dessa låtar eller vågar gå över IPRED för att få fatt på dem. (vi funderade länge på att bryta av med Rock This Party (Everybody Dance Now) - Bob Sinclar men det föll bort pga att vi egentligen bara gillade just den starka uppmaningen när hon skriker "everybody dance now -da da da daa" o några sekunder till... Så om någon tycker uppdraget ovan verkar för lätt får ni gärna försöka slänga in någon sekund av detta i er mixversion.) Kan inte i ord beskriva hur tacksamma vi skulle bli... Svara i denna tråd om ni har ett bidrag, eller fungerar det att maila låtarna? Känns som om mailboxens utrymme skulle fyllas fort?
×
×
  • Skapa ny...