Jump to content
Annons

Uffe___

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Den här nätta saken jag pratar om väger bara 1800 g, så den borde väl kunna sitta "ensam" i ett rack. Om jag hittar någon annan halvrackspryl så kan jag ju sätta dom bredvid varandra, detta borde ju leda till ökad stabilitet.
  2. Tack för ditt svar! Men den effekten jag nämnde har fästen för rackmontering, så jag tror det är tänkt att den ska kunna sitta i rack. Men hur det ska gå till förstår jag inte. Ska man sätta fast den bara i ena änden?
  3. Uffe___

    Hjälp med rack

    Hej! Jag behöver ett rack till min studio. Jag behöver minst 8 HE och racket får gärna vara så billigt som möjligt. De rack jag funderat på är: Stageline MR-12 Proel KR08 Pro Parts KS-3111 / 3113 Har någon erfarenhet av dessa? Bra? Dåliga? Pålitliga eller ej? Andra synpunkter? Och nu till mina mindre begåvade frågor: 1. Hur tusan kan en effektburk på x antal kilo sitta fast i ett sånt här rack, med endast några skruvar till hjälp, utan att lossna? Eller, är det det dom inte kan? 2. Jag har en effekt som är 1 HE (på höjden alltså), men bara 9,5” bred. Alltså hälften så bred som en ”normal” effekt. Hur monterar jag den i racket? Har ni andra råd när det gäller val av rack så är det välkommet.
  4. Ni får gärna tipsa om lite äldre vintage-bord också, tycker exempelvis att Tascams gamla ser trevliga ut. Som sagt, ca 6 bussar och mätarbrygga är det jag är ute efter.
  5. Alesis X 2 - någon som har erfarenhet av den mixern?
  6. Tack för tipset! Ingår mätarbryggarn i Eurodesk MX 8000/9000, eller är det något man måste köpa till? Hur många bussar har den?
  7. Tack för svaret! Har läst på lite och det verkar intressant. Men finns samma bord med 16 kanaler? Det verkar inte så enligt den sidan du länkar till, men om man laddar hem manualen så verkar det som att det finns. Är mätarbryggan något man köper till? Mixer ur den här serien finns inte att köpa nya någonstans va? Det är till att hålla koll på blocket antar jag. Några andra idéer?
  8. Hej! Jag har i nuläget en Mackie CR-1604, för er som inte vet vad det är för en mixer så finns en bild här. Jag är väldigt nöjd med den här mixern, den har lagom många in- och utgångar för mina behov, bra EQ, den har 6 aux sends vilket passar mig perfekt. Det enda jag saknar är att det till varje kanal ska finnas en individuell VU-mätare. Därav min fråga: finns det en sådan mixer? Spelar ingen roll om den är gammal eller ny. Men alltså: ca 16 kanaler, ca 4-6 bussar (eller fler) och med individuella VU-mätare för varje kanal. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...