Jump to content
Annons

detune

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Tack för förslagen allihopa! Att ha grejerna som del av inredningen kommer inte ske, har problem att gömma undan routern, sladdar och grejer redan som det är. Helt enkelt inte vår syn på inredning. Känns som det ligger väldigt många år framåt tills man har ett rum över som man kan prioritera för sånt. Håller med Hellpig där och är rädd att man ångrar sig om man säljer av grejerna. Men kanske skulle vara bra att börja om på ny kula samtidigt. Så, jag vet att jag måste hålla det till mer mjukvarubaserat. Som hårvarukille med vanan inne på Cubase, vad ska man köra för mjukvara för att inte tappa inspirationen? Är så pass inkörd i det gamla "tryck in record" och spela in.
  2. Kan man ens skriva en låt som inte är inspirerat från någonting man hört i musikväg?
  3. Javisst, är helt med dig där.. tar jag fram ljudkortet, lurarna och en lite mindre keyboard så är det ju bara att sätta igång.. har provat det, men då vill jag ju bara prova vissa grejer med exempelvis virusen sen är man igång och plockar fram allt igen.. komplexa grejer de här 😠
  4. Hallo! Har ett litet problem här som kanske fler känner igen sig i. Höll på mycket med musik/produktion förr i tiden, i huvudsak hårdvarubaserat med synthar, mixerbord och grejer (sånt som tar upp en jävla massa plats). Nu har man som vuxit upp, skaffat jobb, flickvän och en relativt liten bostadsyta. All utrustning ligger ihoppackat i en garderob och det finns helt enkelt inte plats att ha allt framme. Så, hur kommer man "ut ur garderoben"? Blir grymt sugen då och då mellan jobb och allt man har för dig om dagarna men bara tanken på att koppla in och packa upp allt får ju inspirationen att falla. De gånger man har ansträngt sig med att okupera vardagsrummet med utrustning har man tröttnat efter en halvtimme. Någon som vet va jag pratar om?
×
×
  • Skapa ny...