Jump to content
Annons

Päng

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Päng

    JAM + Kreditor

    Måste vänta till måndag på att få tag på postorder telefon. Har mailat men de säger bara wasa kredit som är huvud delbetalnings alternativet. Men kredtior dela upp betalningen står med på fakturan så jag kollar om någon har handlat så här på forumet. Ringde även JAMs vanliga avdelning men de visste inte.
  2. Päng

    JAM + Kreditor

    Hej undrar bara om någon vet ifall det är möjligt att handla på faktura hos jam och delbetala genom kreditor? Det står med på fakturan men har bara gjort så hos 4sound förut.
  3. Päng

    Ljuddämpa lägenhet

    Hej jag vet inte om detta inlägg passar här men jag testar. Jag spelar digital trummor i min etta på 18kvm. Mitt set är ett alesis dm5 pro med meshhuvuden vilket gör att det väsnas lite mer än ett med gummi pads. När jag smattrar på med framförallt dubbeltramp låter det ganska mycket. Finns det något bra sätt att dämpa akustiken i rummet så att det inte låter så mycket? Eller bygga något runt trummorna så att ljudet från tillexempel kick paden inte hörs?
  4. Ja, då det mesta inspelandet görs inte hemma. Så helst bärbar men den kunde gärna haft mer kraft.
  5. Jo, kollat på mac pro. Men jag tänker framtids mässigt. Kanske drar på en macbook pro nu och senare en mac pro på det. Spela gör jag endast på Xbox360. Men alienware va frestande med quad i bärbar. Men det kanske kommer i Mac till hösten. Vill just nu helst ha en bärbar då mesta inspelandet ska fungera mobilt. Men mac pro verkar vara en fin sak.
  6. Exakt vet jag ännu inte för jag har ingen bra bild av proffs bruk. Tänkte om någon kanske hade en ide av ungefär vad man behöver om man producerar musik proffesionellt, då menar jag inte bara hobby pyssel (även om sådana projekt kan vara stora) utan stora projekt som man kan stöta på som producent och ljudingenjör. Jag vill att min 3.06 dual macbook pro ska orka med ett tag in i framtiden. Och det är processorn som oroar mig mest. Den ska klara av musik skapande av alla stilar, som ett arbete.
  7. Nee därför jag tvekar lite men MBPs 3.06 kanske hänger med rätt bra även i proffesionellt bruk? Vill ha en som hänger med ett tag i alla fall i musikskapande i Logic och Pro Tools.
  8. Tänkte på alienware just för att det är en av de få med quad processor i bärbart format. Andra audio pc jag tittat på har inte någon chans mot mac i mina ögon.
  9. Någon som vet om dom kommer uppdatera macbook pro med quad processor nu i oktober? Annars undrar jag väl mest om 3.06 dual core klarar av att hänga med proffesionellt bruk? Det är processor jag är mest tveksam över.
  10. Jag ska gå AEP ej APP där man får en Macbook ej Pro. Som många ändå säljer och köper en macbook pro.
  11. Päng

    Mac Pro eller Alienware

    Tjabba Jag letar nya bärbar studio data och väljer mellan två just nu; Dell Alienware m17x Intel® Core™ 2 Quad Q9000-processor (2,00 GHz, 1 066 MHz FSB, 6 MB L2-cache) Dubbla 1 GB SLI® GDDR3 NVIDIA GeForce GTX 260M-grafikkort 4 096 MB 1 067 MHz DDR3 SDRAM-minne med dubbla kanaler [2 x 2 048] 500 GB hårddisk (7 200 v/min) med fritt fall-sensor och Macbook Pro 17tum 3.06GHz Intel Core 2 Duo 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM 500 GB Serial ATA-hårddisk (7200 varv/min) NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT med 512MB Vill att datan ska räck så långt som möjligt och för proffesionellt bruk. Den ska erätta en stationär så gott som möjligt. Jag är mest van vid PC och Cubase men kanske ska byta över till mac för Logic och Pro Tools. Ska gå Sae till hösten och då blir det mest Logic och Pro tools. Funderingar??
  12. Päng

    SAE + Lån

    Hej Jag vet att det stått mycket om sae här men jag planerar att gå den (AEP) til hösten och skulle vilja höra lite allmänt av just folk som gått AEP eller APP vad de tyckte och vad dessa lädde till? Så undrar jag om merkostnads lånet hur det funkar? CSN hade lite svårt själva att svara på frågan de hade inte alla tider ännu. Man får uppenbarligen inte en klumpsumma utan per termin eller något. Skulle vilja höra av folk som gått den nyligen hur lånet funkade? Många trådar om SAE är relativt gamla iaf med innehåll som verkade likna mitt. Ursäkta viss upprepning.
×
×
  • Skapa ny...