Jump to content
Annons

areyouin

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. vad är time code control? ingår endast i Scratch PRO?? Har ett audio 4 DJ ljudkort från native instruments också, vill veta vilket utav programen jag behöver för att koppla in mina CDJ 1000 spelar och 800 mixer PIONEER och slippa använda cd-skivor. Kan man göra det med båda?? MVH
  2. Har precis köpt ett par genelec 8020a monitorer (xlr), som jag vill connecta till ett audio 4 dj ljudkort (rca utgång). Är det denna sladden jag behöver då? http://www.thomann.de/se/cordial_cfu_3_mc.htm eller ska jag satsa på någon annan lösning? MVH / Olle
  3. Ja! Förslag annars på billigt ljudkort? 2000 SEK är max budget.
  4. det var just det hon på sas telefonservice sa att det inte gjorde.. 😄 bör kanske ringa igen och vara lite mer bestämd. alternativ säga att det en är en synth som ligger där i?
  5. Flyttar till Schweiz för studier om 2 veckor, och tänkte givetvis ta med mina saker ner. Och antog givetvis att man kunde checka in sin utrustning som specialbagage. Så här står det på hemsidan: Medium 15-30 kg och/eller en längd på mellan 1,41-2 m. Cykel**, musikinstrument och surfbräda/kite**. Och det skulle då kosta 45 euro. Jag menar dj-utrustning måste ju gå under musikinstrument? Så istället ska jag checka in det och betala övervikt på 30 KG. Vilket kommer att kosta mig 4700 SEK. Någon som brukar flyga runt med sina saker och har svar på tal? Hur brukar ni andra göra?
  6. As the topic says. Ungefärligt? 2-3 sekunder? Det tar ca 30-35 sekunder för mina innan dem visar för hela låten? Ska det verkligen inte gå snabbare? Vad kan isåfall vara fel?
  7. ändrar på frågan. vilken utav ovanstående bör jag satsa på? antar att behringers är mer avsedd för studiobruk medan db:n för pa?
  8. areyouin

    Vilken baslåda?

    Tänkte komplettera mina studiomonitorer (Behringer 3031a) med en aktiv baslåda. Har tittat på http://www.behringer.com/EN/Products/B2092A.aspx eller http://www.thomann.de/se/db_technologies_s...r_subwoofer.htm Vilken borde jag satsa på? Andra förslag? Min budget ligger runt 5000 SEK.
×
×
  • Skapa ny...