Jump to content
Annons

JMB

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Än så länge har jag inte fått så många förslag. Får tacka för tipset. Vore intressant om jag sökte digitalt, men jag söker specifikt för vinyl. Det är främst till för att "leka" med mina 7", 10" och 12" vinyler. Sen köper jag numera (återigen) mest saker på vinyl. Diggar vinylformatet....det känns "äkta"
  2. Ser relativt intressant ut. Örebro är dock en bit bort, men tanke på emballage delen. Söker dock 2 st vinylspelare och en mixer. Behöver ej scratcha, men dock gärna pitcha lite. Inget förslag på bra förslag om man letar nya (i butik)
  3. Hej, Var över 10 år sedan jag på ett eller annat sätt var med i dj-branschen. Har nu planer på att inhandla turntables för vinyl, samt en mixer för hemmabruk. mest för skojs skull. Kul att leva upp gamla minnen. Vad jag söker är 2 prisvärda vinyler och en mindre mixer för dessa för att spela plattor, samt för att småmixa lite hemma. Den vinyl jag har hemma nu är för sliten och ska gå till skrotning. Är det någon här som skulle kunna ge tips på prisvärda turntables, samt en priväsd mixer som passar dessa. Vore härligt om jag även fick förslag på bra ställen att inhandla dessa (butiker i 08 eller 018 området, alternativt webben). Observera att det är för hemmabruk så det behöver inte vara några "värstingar". Har själv kikat runt lite på nätet och funderar för vinylspelare ev. på en Stanton (ev. t.80) eller kanske ska man satsa på en klassisk Technics (ev en 1200 trots att priset då kanske blir lite dyrare än vad som krävs för lite kul hemmabruk)? För 2 turntables + en mixer hade jag tänkt mig ett pris på helst under 10,000:-, men alla förslag är välkomna. Hela paket vore bra, men ej nödvändigt. Om någon har flera förslag vore det kul med en liten rangordning på dessa. Pris vs kvalitet vs bruk, osv. Tacksam för alla tips, idéer, förslag och tankar. Tack på förhand / M
×
×
  • Skapa ny...