Jump to content
Annons

rufferto

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag vill testa använda min Zoom H4 som överhäng till trummor i en enkel inspelning. H4:an har line ut, så det jag behöver är en minitele i ena änden och vanlig tele i andra änden. Så långt funkar det. Min fråga är nu om jag kommer kunna spela in i stereo om man skaffar en minitele till 2x tele kabel? Funkar det så? Känns som ett långskott men om det mot förmodan skulle gå vill man ju prova leta rätt på en sån kabel... 😆 Jag använder Presonus fp10 ljudkort.
  2. Mickar virvel, kagge, överhäng x2 samt en rumsmick. Brukar funka ok. Profire kortet ser bra ut men det blir för lite kanaler för mig.
  3. Hej Med risk att bli överröst av "det där har vi redan hört" så.. jag ska hålla mig kort. Jag väljer mellan två ljudkort. Presonus FP10 eller M-audio fast track ultra 8r. Ska användas till att spela in trummor och bas samtidigt (ev en gitarr också). Kör ny iMac med garageband och logic express. Någon som har en liknande setup? Kompatibilitetsproblem? Som jag ser det (med min ytterst begränsade studiokunskap) så ... FP 10 + Bra preamps (sägs det) + Firewire (dock har min mac bara fw800 så jag måste ha omkopplingssladd) - Måste köpa hörlursförstärkare så alla kan lyssna. Fast track ultra 8r + Två hörlursutgångar, behöver då ej köpa hurlursförstärkare utan kan dubbelplugga den ena av dem vid behov - USB Någon som har en annan åsikt att lägga till min plus och minus? Nåt som är fel? Vore välkommet då jag är för ny på det här för att kunna säga bu eller bä... Mvh Andreas
×
×
  • Skapa ny...