Jump to content
Annons

Flashes

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Flashes

    Humbuckers?

    Nej det har du rätt i men det var det som handlaren trodde från början, men nu är ju problemet kvar så det är inte mickarna det är helt säkert. En annan kille i Stockholm har kollat gitarren som sådan och han tycker gitarren är välbyggd så han förstår inte problemet. Jag förstår inte problemet alla gånger heller för jag hör inte det som grannen hör, men så är han ett riktigt ljudfreak också med absolut gehör. Tyvärr inte så stro plånbok som han skulle behöva för att köpa gitarren han skulle behöva.
  2. Flashes

    Humbuckers?

    Jo hela affären har varit konstig. Fick svar på ljudbojen och tyvärr så verkar det som om (om inte dom här mickarna men liknande) kan sitta på den Ibanes AF95 det är som grannen har. Att man klipper kablarna tycker jag iofs också är konstigt. Lite vidare på ämnet Grannen vill ju ha ett par schysta mickar, vad rekomenderar Ni? Han vill ha Western ljud, solo, med lätt inslag av blues/jazz Western mot båda mickarna Jazz/blues mot hals Solo mot stall
  3. Flashes

    Humbuckers?

    Nej precis det är mest för att kablarna är klippta som vi reagerade. RoHS kom till 1998 så dom kan vara några år på nacken, 1 Juli 2006 så ändrade man om lite så att bly, flamskyddsmedel mm är förbjudet så det är väll troligt som du säger att dom inte är äldre än 1 juli 2006 och då kan dom ju faktiskt vara orginal till gitarren som grannen har haft i 13 mån.
  4. Flashes

    Humbuckers?

    Problemet är att ljudet spikar, låter som ett gammaldags spikpiano. Sen finns det skrapljud, den håller inte stämningen, ljudet har blivit otroligt kort mot att förut ha varit fylligt. En annan gitarr köpt på samma ställe har halsen böjt sig så att band 6 och 7 ger samma ton 😄 En billigare nybörjar gitarr men ändå, den ska lämnas tillbaka. Ska posta på ljudbojen, tack för tipset.
  5. Flashes

    Humbuckers?

    Min granne har lite problem med sina pickuper. Han fick dom bytta mot ett par andra men nu eftersom problemet inte är löst ville grannen sätta tillbaks sina orginal pickuper. Då visar det sig att firman har sålt hans pickuper utan att fråga, när grannen pressar dom lite säger dom att nä vi har dom kvar och ger honom dom här. Det man reagerar först på är att sladdarna är klippta. Sen är eltejpen så torr att det går av när man tar på den. Gitarren är en Ibanez 13 mån gammal, kan tyvärr inte beteckningen på gitarren men är det viktigt återkommer jag om det. Det grannen och jag vill veta är om man kan se vad det är för pickuper och isåfall hur?
×
×
  • Skapa ny...