Jump to content
Annons

KristianR

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket! Finns det något sätt att "spara" det såhär sen? När jag startade om Cubase efter ändringen så behövde jag göra om samma sak igen.
  2. Har införskaffat mig ett MOTU 8pre till mitt Cubase 4. Har dock inte fått allt att fungera än. Ingångarna 1 o 2, samt main out 1 o 2 fungerar utmärkt. Resterande 6 ingångar och phones-uttaget står däremot som inaktiva och fungerar inte. När jag använder phones-uttaget som vanlig utgång när jag gör andra saker på datorn, dvs inte i cubase, så fungerar det som det ska. Alltså bör det handla om någon inställning i Cubase. Jag har ställt in enligt va de skriver i MOTU-guiden ang. inställningarna i Device Setup. Jag är ganska färsk på området så skulle vara gött med tydlig hjälp om någon vet. Tack!
  3. Jag kör med USBn. Men det konstiga är ju att jag kan använda audio (går ju också via NeON keyboarden). Dock är signalen ganska svag och jag måste höja volymen rätt mycket. Förstår dock inte va som kan ha hänt eftersom det för bara 2 veckor sedan funkade som det skulle med allting, o allt var kopplat på samma sätt. Kan det vara så att jag helt plötsligt inte får lika hög signal genom usb'n längre? Kräver midi mindre signal än audio?!
  4. Jag har haft Cubase Studio 4 i ett halvår och allt har fungerat som det ska. Jag är inte jätteinsatt i programmet men har lärt mig så jag klarat mig hittills. Till mitt Cubase använder jag en ESI NeON som ljudkort och MIDI-keyboard. Nu har det dock uppstått ett problem. När jag startar programmet får jag ingen kontakt med midi. Jag kan använde ljudkortet och jag kan köra line-in och spela in audio. Men jag får som sagt ingen kontakt med själva midi-keyboarden. Tror inte det är någon inställning på keyboarden men vad jag vet har jag inte ändrat något i Cubase heller. Någon som har koll på sånt här? /Tacksam för hjälp
×
×
  • Skapa ny...